رسپی
دستور تهیه ترشی پالپ یا سلف لیمو (تفاله لیمو) ساده و با طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

“`html
ترشی تفاله لیمو
لیموترش بسیار مغذی است. در آن ویتامین C، کلسیم، آهن، فیبر و دیگر مواد مفید وجود دارد. خوشبختانه تفالههای لیمو هم سرشار از این مواد هستند و مقدار زیادی فیبر دارند.
مواد اصلی ترشی تفاله لیمو ترش
- به مقدار لازم : سیاه دانه
- به مقدار لازم : نمک، فلفل قرمز، زردچوبه
- به مقدار لازم : سرکه سفید
دستور تهیه ترشی تفاله لیمو (پالپ یا سلف لیمو)
وقتی فصل تهیه آب لیمو است، بعد از گرفتن آب آن، اجازه بدهید برای بیست و چهار ساعت بماند. در این مدت، تفالههایی روی آبلیمو جمع میشود. این تفالهها را جمع کنید و هستههای آنها را جدا کنید.
سپس، نمک، فلفل قرمز، زردچوبه و سیاه دانه را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
سرکه سفید را به مقدار لازم اضافه کنید تا مخلوط به اندازهای رقیق شود که پنجاه درصد از غلظت اولیهاش کمتر شود و بعد آن را در شیشه بریزید.
ترشی بعد از سه تا چهار روز آماده خواهد بود.
پس از باز کردن در شیشه، آن را در یخچال نگهداری کنید.