دستور تهیه ترشی پیتزایی؛ ترشی با عطر و طعمی بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ترشی پیتزایی؛ ترشی با عطر و طعمی بی نظیر
ترشی پیتزایی، طعمی و ترکیبی متفاوت از سایر ترشیها دارد و به غذاهایتان عطر و طعم خاصی میبخشد.
نکته مهمی که برای تهیه ترشی پیتزایی باید در نظر بگیرید، این است که همه سبزیجات را روی دستمال بگذارید تا آبشان کاملاً خشک شود. حتی ذرت و قارچ هم باید بعد از پخت خشک شوند تا مانع از خراب شدن ترشی شوید. بهتر است از زیتون بدون هسته استفاده کنید و اگر دوست دارید، آن را به صورت حلقهای خرد کنید تا ظاهر بهتری داشته باشد.
مواد لازم برای تهیه ترشی پیتزایی
قارچ 300 گرم
هویج متوسط 4 عدد
فلفل دلمه سبز 1 عدد
فلفل دلمه رنگی زرد و قرمز نیمه از هر کدام
زیتون 1 لیوان
سرکه 2 لیوان
ذرت پخته یا بیبی بلال 1 لیوان
پودر فلفل قرمز 2 ق چ
روغن زیتون 4 ق غ
نمک 4 ق چ
دستور تهیه ترشی پیتزایی
قارچها را در آب جوش بیندازید و بعد از 5 دقیقه آبکشی کنید. بعد از اینکه آب اضافیشان رفت، خرد کنید و روی یک دستمال تمیز پخش کنید تا خشک شوند.
بقیه سبزیجات را هم خرد کرده و روی دستمال بگذارید تا خشک شوند.
همه سبزیجات را باهم ترکیب کنید و سرکه، نمک، فلفل و روغن زیتون را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را در شیشههای تمیز بریزید و رویشان را با سرکه پر کنید و یک هفته در یخچال بگذارید تا طعم بگیرد.
دستور تهیه ترشی پیتزایی با روغن زیتون
مواد لازم :
قارچ ۳۰۰ گرم
هویج ۴ عدد
فلفل دلمهای سبز یک عدد
فلفل دلمهای زرد یک عدد
فلفل دلمهای قرمز یک عدد
سیر ۱۰ حبه
ذرت پخته یک لیوان
زیتون بدون هسته یک لیوان
سرکه ۲ لیوان
روغن زیتون ۴ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز ۲ قاشق چای خوری
نمک ۴ قاشق چای خوری
دستور تهیه :
قارچها را بشویید و در قابلمه آب جوش بیندازید و بعد از 5 دقیقه آبکش کنید و سپس به صورت ورقهای خرد کنید.
هویجها را به صورت حلقهای خرد کنید.
فلفل دلمهها را نگینی خرد کنید.
سیر را ریز خرد کنید.
همه سبزیجات را روی یک دستمال تمیز بگذارید تا آب اضافی آنها گرفته شود و کاملاً خشک شوند.
سپس در یک ظرف بزرگ بریزید و زیتون و ذرت پخته را اضافه کرده، نمک، فلفل قرمز و روغن زیتون را هم بگذارید و مخلوط کنید.
مواد را داخل شیشه بریزید و رویشان را با روغن زیتون پر کنید و 3 تا 4 روز در یخچال بگذارید تا جا بیفتند.
این ترشی در یخچال حدود 1 ماه ماندگاری دارد.
دستور تهیه ترشی مخلوط با طعم پیتزا
مواد لازم :
قارچ خرد شده 1.5 لیوان
زیتون بدون هسته 1 لیوان
هویج نگینی خرد شده 0.5 کیلو
سرکه 1 لیوان
آب 1 لیوان
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
روغن زیتون 4 قاشق غذا خوری
گل کلم خرد شده 1 کیلو
سیر رنده شده 4 حبه
فلفل دلمه نگینی خرد شده 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذا خوری
پودر سبزی خشک معطر ( نعنا ، ریحان ، مرزه ، شوید) 2 قاشق غذا خوری
پودر آویشن 1 قاشق چای خوری
ذرت پخته 1 لیوان پر
فلفل ، زردچوبه و نمک به میزان لازم
دستور تهیه :
برای تهیه سس ترشی، رب، آب، سرکه و 1.5 قاشق چایخوری نمک را در قابلمه بریزید و هم بزنید تا رب حل شود. سپس به مدت 10 دقیقه روی حرارت بجوشانید و بگذارید تا خنک شود.
حال، همه سبزیجات به جز قارچ و سبزی خشک را در یک ظرف مناسب با هم مخلوط کنید.
روغن زیتون، فلفل قرمز، و زردچوبه را به سبزیجات اضافه کنید و مخلوط کنید.
قارچها را حلقه حلقه کنید و با آبلیمو ترکیب کنید و 5 دقیقه کنار بگذارید و سپس به کاسه سبزیجات اضافه کنید.
سس خنک شده را به سبزیجات اضافه کنید و در شیشه سرپوشیده بگذارید و به مدت 4 روز در یخچال بگذارید تا جا بیفتند.