رسپی

دستور تهیه ته دیگ بال مرغ مجلسی در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم ته دیگ بال مرغ

برنج ۴ پیمانه
سینه مرغ ۱۰۰ گرم
بال مرغ ۸ عدد
پیاز ۱ عدد
آب لیمو ترش تازه ۱ عدد
زرشک به مقدار کافی
ماست ۸ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده به مقدار کافی
نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
روغن مایع ½ پیمانه
تخم مرغ ۴ عدد
کره ۵۰ گرم

دستور تهیه ته دیگ بال مرغ

برای درست کردن ته دیگ بال مرغ خوشمزه ابتدا برنج را شسته و در یک کاسه می‌ریزیم. سپس به آن آب و مقداری نمک اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه خیس بخورد.
حالا بال و سینه مرغ را در یک قابلمه مناسب می‌گذاریم و قابلمه را تا نیمه پر از آب می‌کنیم. پوست پیاز را جدا کرده و به چهار قسمت تقسیم می‌کنیم و به همراه نمک و زردچوبه به قابلمه اضافه می‌کنیم.

در این مرحله، قابلمه را روی حرارت می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم سینه و بال مرغ به مدت ۱۵ دقیقه در آب بجوشند تا کامل بپزند. سپس آنها را از قابلمه بیرون می‌آوریم.
یک قابلمه دیگر را روی حرارت زیاد می‌گذاریم و آب را به جوش می‌آوریم. سینه مرغ را ریش ریش می‌کنیم و در یک تابه با حرارت ملایم مقداری روغن می‌ریزیم.
سپس سینه مرغ ریش ریش شده را در تابه می‌ریزم و کمی زعفران دم کرده به آن اضافه می‌کنم و سرخ می‌کنیم. بعد، بال‌های مرغ را در یک کاسه گذاشته و زعفران دم کرده و آب لیمو ترش به آن اضافه می‌کنیم.

دستور تهیه ته دیگ بال مرغ

حالا بال‌های مرغ را خوب ماساژ می‌دهیم تا طعم‌دار شوند. سپس برنج را در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی‌اش کاملا برود، و سپس در آب جوش با نمک می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه بجوشد.

زمانی که برنج نرم شده و مغز آن کمی سفت باقی مانده، آن را از روی حرارت برمی‌داریم و در آبکش می‌ریزیم تا آب اضافی‌اش خارج شود. سپس در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ‌ها را می‌شکنیم.
حالا ماست، نمک، فلفل سیاه و زعفران دم کرده را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و با همزن دستی هم می‌زنیم تا خوب ترکیب شوند. سپس روغن مایع را هم اضافه کرده و دوباره هم می‌زنیم.
اکنون برنج آبکش شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم تا طعم‌دار شود. سپس یک قابلمه مناسب انتخاب کرده و مقداری روغن در آن می‌ریزیم و بال‌های طعم‌دار شده را در قابلمه کنار هم می‌چینیم.

حالا مقداری از برنج زعفرانی را روی بال‌های مرغ پخش می‌کنیم تا آن‌ها را پوشش دهد. بعد، سینه مرغ ریش ریش شده را به صورت مساوی روی برنج می‌ریزیم و کمی زرشک هم اضافه می‌کنیم.
سپس باقی‌مانده برنج را روی سینه مرغ می‌ریزیم و با پشت قاشق فشار می‌دهیم تا محکم شود. بعد، کره را به تکه‌های کوچک تقسیم کرده و روی برنج قرار می‌دهیم. سپس روی حرارت ملایم شعله پخش کن می‌گذاریم.
در نهایت، درب قابلمه را با دم‌کنی می‌پوشانیم و قابلمه را روی شعله پخش کن می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه دم بکشد. بعد از این مدت، ته چین را در یک ظرف مناسب برمی‌گردانیم و سرو می‌کنیم. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا