رسپی
دستور تهیه تهیه خورش ماست دسر خوشمزه و شیک اصفهانی (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه خورش ماست و نکات آن
خورش ماست یکی از دسرهای سنتی و خوشمزه اصفهانی است که اغلب در مهمانیها و مراسم خاص سرو میشود. دسر خورش ماست طعمی لذیذ و مغذی دارد. با ما همراه شوید.
طرز تهیه خورش ماست مخصوص اصفهان
مواد لازم برای خورش ماست
- ۲۰۰ گرم گوشت گردن گوسفند
- نصف پیمانه شکر
- ۱ عدد پیاز
- ۳ پیمانه ماست پرچرب سون کاله
- ۱ عدد زرده تخممرغ
- ۱ قاشق سوپخوری زعفران دمکرده
- ۱ قاشق سوپخوری گلاب
- ۱ قاشق سوپخوری خلال بادام
- ۱ قاشق سوپخوری مغز گردو
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه خورش ماست
- پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کنید و آن را با گوشت و زردچوبه در قابلمه بریزید تا گوشت بپزد.
- وقتی گوشت کاملاً نرم شد، آن را از استخوان جدا کرده و در ظرفی بکوبید.
- گوشت را آنقدر بکوبید تا کش بیاید.
- زرده تخممرغ را با شکر و ماست مخلوط کنید و در یک قابلمه بریزید.
- قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا ماست به جوش بیفتد. سپس گوشت کوبیده شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
- کمی بعد نمک، مغز گردو، خلال بادام، زعفران و گلاب را اضافه کنید.
- بعد از چند دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و خورش را در ظرف سرو بریزید.
- بهتر است خورش را ۲۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود. این دسر به صورت سرد سرو میشود.
بیشتر بخوانید :
طرز تهیه آسان و خوشمزه خورش ماست اصفهان
خورش ماست
۵ غذای محلی اصفهان که در روزهای سرد زمستان خوشمزهاند
جمعآوری شده مجلهی رضیم
مریم امینی