دستور تهیه تهیه چیز کیک اناری مخصوص شب یلدا (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا
اگر میخواهید خودتان در خانه یک کیک خوشمزه برای شب یلدا درست کنید و از کیکهای آماده استفاده نکنید، با ما همراه باشید تا با یک چیز کیک خوشمزه آشنا شوید. این کیک چیز کیک انار است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.
دستور تهیه چیز کیک انار
مواد لازم برای تهیه چیز کیک انار:
- 125 گرم کره
- 250 گرم بیسکوئیت ساده
- نصف پیمانه شیر
- 4 قاشق مرباخوری پودر ژلاتین
- نصف قاشق چایخوری وانیل
- 400 گرم پنیر خامهای
- 400 گرم (۲ بسته) خامه صبحانه
- 3/4 پیمانه پودر قند
- یک بسته پودر ژله انار
- مقداری دانه انار
دستور تهیه چیز کیک انار:
اول کره را روی بخار کتری قرار دهید تا ذوب شود. بیسکوئیت را پودر کنید. سپس پودر بیسکوئیت و کره ذوب شده را با هم مخلوط کرده و در کف قالب کمربندی بریزید و خوب فشار دهید تا صاف شود.
قالب را حداقل برای 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا پایه چیز کیک سفت شود. اگر قالب کمربندی ندارید، میتوانید کف قالب را با دو لایه کیسه فریز یا سلفون بپوشانید و لبههای آن را بیرون بگذارید تا بتوانید کیک را راحتتر درآورید.
در این فاصله، شیر را در ظرفی بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و بگذارید تا ژلاتین به حالت اسفنجی درآید. سپس ظرف را روی بخار کتری قرار دهید تا ژلاتین در شیر حل شود.
سپس از روی حرارت بردارید و وانیل را به مخلوط شیر و ژلاتین اضافه کنید. در یک کاسه بزرگ، پنیر خامهای یا پنیر ماسکارپونه، خامه صبحانه و پودر قند را بریزید (پودر قند را الک کنید و سپس اندازه بزنید) و با همزن با دور کند مخلوط کنید.
سپس مخلوط شیر و ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب مخلوط شود. این مخلوط را در قالب روی پایه بیسکوئیت بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد.
خیلی مهم است که پنیر خامهای و خامه را یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای اتاق برسند، در غیر این صورت ممکن است وقتی ژلاتین را اضافه میکنید، لخته شود. در این حین، پودر ژله انار را با یک و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و روی بخار کتری قرار دهید و هم بزنید تا ژله حل و شفاف شود.
چند دقیقه در یخچال قرار دهید تا کمی خنک شود و به غلظت سفیده تخممرغ برسد، اما مواظب باشید که ژله نبندد. سپس ۲/۳ ژله را روی کرم پنیری که بسته است بریزید و بگذارید در یخچال تا نیم بند شود.
سپس روی ژله نیم بند دانههای انار بریزید و در انتها ۱/۳ باقی مانده ژله را روی دانهها بریزید و قالب را در یخچال قرار دهید تا چیز کیک کاملاً سفت شود. برای خارج کردن آن از قالب، ابتدا با چاقوی نوک تیز دور چیز کیک را آزاد کنید و سپس کمربند قالب را باز کنید.
۱۵ دقیقه قبل از سرو، چیز کیک را از یخچال خارج کنید تا پایه چیز کیک کمی نرمتر شود و برش زدن آن راحتتر باشد.