رسپی

دستور تهیه تهیه ی سمبوسه بندری عربی تند و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سمبوسه بندری را براحتی در منزل تهیه کنید

سمبوسه با دستورهای مختلفی درست می‌شود و می‌توان از مواد متنوعی برای پر کردن آن بهره برد. سمبوسه هندی و سمبوسه بندری دو نوع خوشمزه از سمبوسه هستند که هر کدام روش خاص خود را دارند. در ادامه با ما همراه شوید تا با طرز تهیه آن آشنا شوید.

دستور تهیه کامل سمبوسه جنوبی خوشمزه و سالم

مواد لازم برای تهیه سمبوسه جنوبی

  • نان لواش برش خورده 12 تکه
  • گوشت چرخ شده 300 گرم
  • پیاز درشت 2 عدد
  • جعفری خرد شده 1/2 پیمانه
  • رب گوجه 2 قاشق سوپخوری
  • سیر له شده 2 حبه
  • تخم گشنیز نیم کوب 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر زیره سبز 1/4 قاشق چایخوری
  • دارچین 1/4 قاشق چایخوری
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

سمبوسه یک غذای راحت و سریع

سنبوسه یا سمبوسه یک نوع خوراکی سرخ کردنی محبوب است که این روزها می‌توان آن را به عنوان یک پیش غذا در مهمانی‌ها سرو کرد. هر نوع نان نازک که به شکل مثلث پیچیده شده و با مواد مختلف پر می‌شود، سمبوسه نامیده می‌شود. انواع مختلفی از آن وجود دارد مثل سمبوسه سیب‌زمینی، سمبوسه گوشت و سمبوسه سبزیجات.

در پاکستان نوعی از سمبوسه به نام پاکورا وجود دارد که شباهت زیادی به سمبوسه‌های استان سیستان و بلوچستان دارد. ادویه‌جات خاص این دو نوع نیز تفاوت‌هایی دارند که در اینجا به آنها اشاره خواهیم کرد.

در ادامه نحوه تهیه سمبوسه جنوبی سرخ کردنی را بررسی می‌کنیم. ادویه‌های معمولی مثل فلفل قرمز و زیره داروی طعم سمبوسه را خوشمزه‌تر می‌کند. اگر به ادویه جنوبی یا گراماسالا که شامل ادویه‌های مختلفی است دسترسی دارید، می‌توانید از آن هم استفاده کنید.

دستور تهیه سمبوسه جنوبی

مرحله اول:

پیازهای خرد شده را تفت دهید تا طلایی و نرم شوند.

مرحله دوم:

گوشت چرخ شده و دارچین را به پیاز اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس رب گوجه، بقیه ادویه‌ها، سیر و جعفری را اضافه کنید و بگذارید تا کمی سرخ شوند.

بعد از آماده شدن مواد، بگذارید خنک شوند (این کار مهم است زیرا خنک بودن مواد مانع نرم شدن نان و روغنی شدن سمبوسه می‌شود).

مرحله سوم:

برای پیچیدن سمبوسه با لواش، احتیاط کنید تا سمبوسه‌تان زیبا و محکم باشد. با کمی تمرین مطمئناً موفق خواهید شد.

دستور تهیه سوسیس بندری

مهم است که نان لواش نرم باشد تا هنگام پیچیدن نشکند. پس نان‌ها را به صورت مستطیل‌های باریک برش بزنید. اگر نان‌ها خشک شده‌اند، می‌توانید کمی آب روی آنها اسپری کنید و در نایلون قرار دهید تا نرم شوند.

مرحله چهارم:

یک نان برش خورده را روی میز قرار دهید و مقداری از مواد گوشتی خنک شده را در گوشه بالایی نان بریزید و با …
“““html

دستور تهیه تهیه ی سمبوسه بندری عربی تند و خوشمزه (مرحله به مرحله)

زاویه 90 درجه نان را تا بزنید تا به شکل مثلث درآید.

برای اطمینان بیشتر و محکم شدن کار، قبل از پیچیدن آخرین لایه نان مقداری تخم مرغ زده شده را با برس روی نان بمالید تا چسبندگی بیشتری ایجاد شود.

پیچیدن سمبوسه

  1. در روش دیگر می‌توانید نان‌ها را به شکل قیف درآورید و سپس داخل آن را با مواد پر کنید.
  2. اگر دوست دارید سمبوسه رولی داشته باشید، ابتدا لقمه‌های کوچک و محکم درست کنید و بعد آنها را در روغن سرخ کنید.
  3. مرحله پنجم:
  4. روغن مایع را در یک قابلمه متوسط بریزید تا کاملاً داغ شود. مطمئن شوید که سمبوسه‌ها در ظرف انتخابی‌تان به خوبی در روغن غوطه‌ور می‌شوند.
  5. برای امتحان داغی روغن کافی است یک عدد خلال دندان را در روغن فرو ببرید. اگر دور خلال دندان حباب ایجاد شد، یعنی روغن به خوبی داغ شده است. همچنین برای خوشرنگ شدن پوسته نان، می‌توانید مقداری زردچوبه به روغن داغ اضافه کنید.
  6. سمبوسه‌ها را با توجه به ظرفیت ظرف، در روغن خوب سرخ کنید تا طلایی شوند. (اگر دوست دارید می‌توانید سمبوسه را در روغن کم هم سرخ کنید.)
  7. سمبوسه‌های سرخ شده را روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی جذب شود.

نکات کلیدی جهت تهیه سمبوسه جنوبی:

  • – می‌توانید یک عدد سیب‌زمینی را به صورت نگینی خرد و سرخ کنید و در مواد داخل نان بریزید. همچنین می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان هر نوع مواد و ادویه‌ای را در داخل آن استفاده کنید.
  • – ادویه سمبوسه بلوچی متفاوت است که شامل 100 گرم انار دون (ترش یا شیرین بر اساس ذائقه‌تان)، 100 گرم تخم گشنیز نیم کوب، 50 گرم فلفل قرمز نیم کوب، 100 گرم زردچوبه و 50 گرم زیره سبز نیم کوب است. انار دون را آسیاب کرده و با بقیه مواد مخلوط کنید. بعد از آماده شدن می‌توانید به مقدار لازم از این ادویه در غذا استفاده کنید.
  • – سمبوسه را می‌توان در فر هم تهیه کرد. در این صورت، نان‌های پیچیده شده را در سینی فر بچینید، کمی روغن روی آن اسپری کنید و در فر قرار دهید.
  • – هنگام سرو می‌توانید از انواع سس‌های تند مانند سس گوجه، سس بندری یا سس تمبر هندی استفاده کنید.
  • – به جای نان لواش، می‌توانید از انواع خمیر دست‌ساز، خمیر آماده و همچنین خمیر یوفکا برای سمبوسه استفاده کنید و آن را به هر دو روش (سرخ کردنی یا در فر) تهیه کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا