رسپی
دستور تهیه تهیه ی ۲ نوع وافل خوشمزه و رنگین + مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه یک وافل ساده و پفکی
وافل یک شیرینی خوشمزه و شیک است که شباهت زیادی به بیسکویت دارد. میتوانید طرز تهیه آن را در آشپزخانه رضیم پیدا کنید.
دستور تهیه وافل خانگی
وافل نان موزی
مواد لازم برای تهیه ی وافل نان موزی
- ۲ فنجان آرد چندمنظوره
- ۱ قاشق چایخوری جوششیرین
- یکدوم قاشق چایخوری بکینگ پودر
- یکدوم قاشق چایخوری نمک
- ۹ قاشق غذاخوری کره ذوبشده و خنک
- سهچهارم فنجان شکر قهوهای
- ۲ عدد تخممرغ
- ۳ عدد موز بزرگ لهشده
- یکدوم فنجان شیر
- یکچهارم فنجان گردوی خردشده
- ۳ قاشق غذاخوری قره قاط خشک یا گیلاس
- یکچهارم فنجان تکه شکلات
دستور تهیه وافل نان موزی
- ابتدا قالب وافل را گرم کنید. سپس آرد، جوششیرین و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و کنار بگذارید.
- در کاسه دیگر شکر، تخممرغها، موز و شیر را خوب هم بزنید.
- حالا، دو مخلوط را خوب با هم ترکیب کنید.
- قالب را کمی چرب کرده و مواد را درون قالب بریزید. مراقب باشید که سرریز نشود. میتوانید وافلها را با کره یا شربت افرا تزئین کنید.
وافل شکلاتی بلژیکی
مواد لازم برای تهیه وافل شکلاتی بلژیکی
- ۴ قاشق غذاخوری کره
- ۴ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- ۲ فنجان شیر نارگیل یا شیر دلخواه
- یک و نیم قاشق چایخوری مخمر
- ۲ عدد تخممرغ (سفیده و زرده جدا شوند)
- ۲ قاشق چایخوری عصاره وانیل (یا دانه وانیل)
- ۲ فنجان آرد شیرینیپزی یا آرد گندم
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف یا سهچهارم یک قالب شکلات
- بستنی وانیلی، پودر شکر، توت تازه و شربت افرا برای تزئین
موز نارگیل
- ۳ عدد موز بزرگ
- ۱ قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- نصف قاشق غذاخوری شکر قهوهای
- یکچهارم فنجان عصاره نارگیل
دستور تهیه وافل شکلاتی بلژیکی
- کره و روغن نارگیل را در یک تابه ذوب کنید. سپس از روی حرارت بردارید و شیر نارگیل را اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخمر را به شیر گرم اضافه کرده و سپس زرده تخممرغ و وانیل را هم اضافه کنید. این مخلوط را برای ۵ دقیقه کنار بگذارید.
- آرد گندم و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید. سپس مخلوط قبلی را به این کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.
- سفیده تخممرغ را در یک ظرف جداگانه بزنید تا فوم شود. کمی از این فوم را به مخلوط اضافه کنید تا رنگ آن روشنتر شود، سپس بقیه فوم را نیز به آرامی اضافه کنید.
“““html
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی