رسپی

دستور تهیه تهیه ۳ مدل کیک عصرانه با طعم گلاب + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه کیک گلاب قدم به قدم

کیک گلاب عطری خوشایند و طعمی لذیذ دارد و برای مراسم‌های مذهبی و جشن‌ها مناسب است. با ما همراه باشید.

کیک عصرانه | طرز تهیه کیک گلاب

1 – طرز تهیه کیک عصرانه با گلاب و هل

مواد لازم :

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • شکر: 1 و 1/2 پیمانه
  • روغن مایع: نصف پیمانه
  • شیر یا ماست: نصف پیمانه
  • هل ساییده: 1 قاشق سوپخوری
  • گلاب: 1 قاشق سوپخوری
  • زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپخوری
  • آرد: 2 و 1/4 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
  • پودر پسته یا کنجد یا پودر نارگیل برای تزئین

طرز تهیه :

  1. زرده و سفیده تخم‌مرغ‌ها را جدا کنید. سفیده‌ها را بزنید تا پف کرده و سفید شود.
  2. زرده‌ها را با شکر در ظرفی دیگر هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.
  3. روغن، ماست یا شیر، هل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه هم بزنید.
  4. مخلوط زرده‌ها را به آرامی به سفیده‌ها اضافه کنید و مخلوط کنید.
  5. آرد را با جوش شیرین و بیکینگ پودر سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید. آرام هم بزنید.
  6. قالب مستطیلی 20*30 با ارتفاع حداقل 5 سانت را چرب کنید. مواد را در قالب بریزید و روی آن را با پودر پسته یا کنجد تزئین کنید. سپس در فر پیش‌گرم شده با دمای 180 به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید.
  7. پس از سرد شدن کیک را به شکل شطرنجی برش بزنید و سرو کنید.
  8. با این مقدار مواد حداقل 20 برش کیک خواهید داشت.

طرز تهیه کیک عصرانه با طعم گلاب + عکس

2 – طرز تهیه کیک گلاب و شیر

مواد لازم :

  • تخم مرغ: 3 عدد
  • ترکیب شیر و گلاب: نصف پیمانه
  • روغن: نصف پیمانه
  • شکر: یک پیمانه
  • هل: نصف قاشق غذاخوری
  • آرد: یک و نیم پیمانه
  • بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
  • وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :

  1. اول از همه، قالب را چرب کنید.
  2. آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.
  3. تخم‌مرغ‌ها، شکر، هل و وانیل را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا کشدار و حجیم شوند. سپس روغن و ترکیب شیر و گلاب را یکی یکی اضافه کرده و هرکدام را به مدت 20 ثانیه هم بزنید.
  4. آرد را به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت تقریباً 10 ثانیه هم بزنید. (اگر خیلی بزنید کیک پف نمی‌کند.)
  5. مواد را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید. در 40 دقیقه اول در فر را باز نکنید.
  6. بعد از پخت، اجازه دهید کیک یکی دو دقیقه دیگر در فر بماند سپس آن را از فر خارج کنید و بعد از چند دقیقه از قالب جدا کنید.

طرز تهیه کیک عصرانه با طعم گلاب + عکس

3 – طرز تهیه کیک عصرانه با طعم عسل و گلاب

“““html
مواد لازم :

  • تخم مرغ: یک عدد درشت
  • شکر: نصف لیوان
  • مخلوط شیر و گلاب: نصف لیوان (من دو قاشق غذاخوری گلاب استفاده کردم)
  • روغن مایع: یک چهارم لیوان
  • آرد سفید: یک لیوان
  • عسل: یک قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
  • پودر هل یا وانیل: مقداری
  • نمک میوه: مقداری

دستور تهیه :

  1. ابتدا تخم مرغ، شکر و پودر هل را با هم خوب بزنید تا رنگ شان کمی کرم مانند شود. سپس عسل و مخلوط شیر و گلاب را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر هم بزنید. بعد روغن مایع را بریزید و دوباره یک دقیقه هم بزنید. حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که قبلاً دو بار الک کرده‌اید، به مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
  2. مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشته‌اید، بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. من چند دستور را امتحان کردم و این یکی از همه بهتر بود.
  3. منظورم از لیوان، لیوان دسته‌دار فرانسوی است. با این مقدار می‌توانید ده کیک درست کنید، اما من مواد را دو برابر کردم.

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر

۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی

کرمفیل کاراملی | دستور تهیه کیک با کرمفیل کاراملی

دستور تهیه تهیه ۳ مدل کیک عصرانه با طعم گلاب + عکس (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا