رسپی
دستور تهیه تهیه ۳ مدل کیک عصرانه با طعم گلاب + عکس (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه کیک گلاب قدم به قدم
کیک گلاب عطری خوشایند و طعمی لذیذ دارد و برای مراسمهای مذهبی و جشنها مناسب است. با ما همراه باشید.
کیک عصرانه | طرز تهیه کیک گلاب
1 – طرز تهیه کیک عصرانه با گلاب و هل
مواد لازم :
- تخم مرغ: 3 عدد
- شکر: 1 و 1/2 پیمانه
- روغن مایع: نصف پیمانه
- شیر یا ماست: نصف پیمانه
- هل ساییده: 1 قاشق سوپخوری
- گلاب: 1 قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده: 1 قاشق سوپخوری
- آرد: 2 و 1/4 پیمانه
- بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
- پودر پسته یا کنجد یا پودر نارگیل برای تزئین
طرز تهیه :
- زرده و سفیده تخممرغها را جدا کنید. سفیدهها را بزنید تا پف کرده و سفید شود.
- زردهها را با شکر در ظرفی دیگر هم بزنید تا کرمی و کشدار شود.
- روغن، ماست یا شیر، هل، گلاب و زعفران را اضافه کنید و حدود 3 دقیقه هم بزنید.
- مخلوط زردهها را به آرامی به سفیدهها اضافه کنید و مخلوط کنید.
- آرد را با جوش شیرین و بیکینگ پودر سه بار الک کرده و به مواد اضافه کنید. آرام هم بزنید.
- قالب مستطیلی 20*30 با ارتفاع حداقل 5 سانت را چرب کنید. مواد را در قالب بریزید و روی آن را با پودر پسته یا کنجد تزئین کنید. سپس در فر پیشگرم شده با دمای 180 به مدت 30 تا 45 دقیقه بپزید.
- پس از سرد شدن کیک را به شکل شطرنجی برش بزنید و سرو کنید.
- با این مقدار مواد حداقل 20 برش کیک خواهید داشت.
2 – طرز تهیه کیک گلاب و شیر
مواد لازم :
- تخم مرغ: 3 عدد
- ترکیب شیر و گلاب: نصف پیمانه
- روغن: نصف پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- هل: نصف قاشق غذاخوری
- آرد: یک و نیم پیمانه
- بیکینگ پودر: یک و نیم قاشق چایخوری
- نمک: یک هشتم قاشق چایخوری
- وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه :
- اول از همه، قالب را چرب کنید.
- آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و سه بار الک کنید. فر را با دمای 180 روشن کنید تا گرم شود.
- تخممرغها، شکر، هل و وانیل را به مدت 5 دقیقه با همزن بزنید تا کشدار و حجیم شوند. سپس روغن و ترکیب شیر و گلاب را یکی یکی اضافه کرده و هرکدام را به مدت 20 ثانیه هم بزنید.
- آرد را به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن به مدت تقریباً 10 ثانیه هم بزنید. (اگر خیلی بزنید کیک پف نمیکند.)
- مواد را در قالب ریخته و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 به مدت 40 تا 50 دقیقه بپزید. در 40 دقیقه اول در فر را باز نکنید.
- بعد از پخت، اجازه دهید کیک یکی دو دقیقه دیگر در فر بماند سپس آن را از فر خارج کنید و بعد از چند دقیقه از قالب جدا کنید.
3 – طرز تهیه کیک عصرانه با طعم عسل و گلاب
“““html
مواد لازم :
- تخم مرغ: یک عدد درشت
- شکر: نصف لیوان
- مخلوط شیر و گلاب: نصف لیوان (من دو قاشق غذاخوری گلاب استفاده کردم)
- روغن مایع: یک چهارم لیوان
- آرد سفید: یک لیوان
- عسل: یک قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری
- پودر هل یا وانیل: مقداری
- نمک میوه: مقداری
دستور تهیه :
- ابتدا تخم مرغ، شکر و پودر هل را با هم خوب بزنید تا رنگ شان کمی کرم مانند شود. سپس عسل و مخلوط شیر و گلاب را اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر هم بزنید. بعد روغن مایع را بریزید و دوباره یک دقیقه هم بزنید. حالا مخلوط آرد، نمک میوه و بکینگ پودر را که قبلاً دو بار الک کردهاید، به مواد اضافه کنید و فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید.
- مایه کیک را در قالب مافین که کپسول گذاشتهاید، بریزید و در فر با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید. من چند دستور را امتحان کردم و این یکی از همه بهتر بود.
- منظورم از لیوان، لیوان دستهدار فرانسوی است. با این مقدار میتوانید ده کیک درست کنید، اما من مواد را دو برابر کردم.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیه کیک طرح قلب با شکلات + تصویر
۶ راز خوشمزه برای تازه نگه داشتن انواع کیک و شیرینی
کرمفیل کاراملی | دستور تهیه کیک با کرمفیل کاراملی