رسپی
دستور تهیه حلوا سلیجه (حلوی محلی مردم دلیجان) (مرحله به مرحله)

دستور تهیه حلوا سلیجه
مواد لازم:
- شیره انگور: یک کیلو
- شکر: 250 گرم
- آرد: به مقدار لازم
- کنجد سفید: 250 گرم
- گردو خرد شده: 500 گرم
- شاهدانه: 250 گرم
- آب: به مقدار لازم
- دارچین: یک قاشق غذا خوری
دستور تهیه حلوای مقوی دلیجانی
- ابتدا شیره انگور و آب شکر را کمی روی حرارت میگذاریم تا حباب بزند.
- بعد از آن کنجد، گردو، دارچین، شاهدانه و آرد را کمی سرخ میکنیم.
- سپس این مواد را به آرامی به شیره انگور اضافه میکنیم.
- بهطور مداوم هم میزنیم تا همه چیز خوب با هم مخلوط شود.
- وقتی که مواد به قوام خمیر نانوایی رسید، آن را روی پارچه یا سینی بزرگی میریزیم و خوب ورز میدهیم.
- در نهایت آن را رول کرده و با چاقو برش میزنیم.
تهیه شده توسط : مجله اینترنتی رضیم
آرزو عسگری
بیشتر بخوانید::
دستور تهیه حلوا رولتی خرما
دستور تهیه حلوا با طعم و عطر زعفران در خانه
دستور تهیه حلوا سیاه (حلوای سیاه اردبیلی)
دستور تهیه حلوا عربی + تصویر
حلوا ارده و انرژیهای بینظیرش
راز پخت یک حلوا خوشمزه
دستور تهیه و پخت حلوا با کدوی حلوایی