رسپی

دستور تهیه حلوا کفگیری دسر خوشمزه و آسان تبریز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه حلوا کفگیری

حلوا کفگیری تبریزی یک نوع حلوای خوشمزه است که می‌توانید در مهمانی‌ها به جای دیگر حلواها سرو کنید.

این حلوا با آرد نخودچی و آرد سفید قنادی درست می‌شود. در مرحله آخر پخت، حلوا را با کفگیر برمی‌گردانیم و به همین دلیل به آن حلوای کفگیری می‌گویند. با ما همراه باشید تا به شما آموزش بدهیم.

چگونه حلوا کفگیری درست کنیم ؟

دستور تهیه حلوا کفگیری با آرد نخودچی

مواد لازم برای تهیه حلوا کفگیری تبریزی:

  • ۱ لیوان آرد نخودچی
  • ۲ لیوان آرد سفید قنادی
  • ۲ لیوان پودر قند
  • ۵۰ گرم کره
  • نصف لیوان گردو یا بادام خرد شده
  • دو سوم لیوان روغن جامد یا نیمه جامد
  • ۲ قاشق سوپخوری پودر هل

مراحل پخت حلوا کفگیری:

اول از همه، آرد سفید را با حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه تفت می‌دهیم. دقت کنید که حرارت خیلی کم باشد تا آرد خام نماند و رنگش تغییر نکند.

سپس تابه را از روی حرارت بردارید و آرد نخودچی را به آرد سفید اضافه کنید. دوباره تابه را روی حرارت قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه تفت دهید. حالا آردها را الک کنید و کره و روغن را به آن اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه دیگر تفت دهید. بعد از این کار، تابه را کنار بگذارید تا کمی خنک شود.

حالا نوبت به آسیاب کردن هل می‌رسد. سعی کنید هل را از قبل آسیاب نکنید چون عطرش از بین می‌رود. همین‌جا آسیابش کنید. بادام یا گردو را هم آسیاب کنید ولی فقط تا حدی که کمی خرد شوند.

بعد از اینکه آرد خنک شد، پودر قند را الک کنید تا گلوله‌ای نشود. سپس پودر هل را به آن اضافه کنید و با قاشق پودر قند را خوب مخلوط کنید. این مرحله ممکن است سخت باشد، اما حتماً با دقت و قدرت باید این کار را انجام دهید.

سپس گردو یا بادام را به مخلوط اضافه کنید. با دست حلوا را فشار دهید تا یکدست شود و در کنار تابه جمع کنید. حالا کفگیر را در حلوا فرو کنید و آن را بلند کنید و بشقاب را روی حلوا برگردانید تا حلوا در بشقاب قرار بگیرد. حالا حلوا آماده سرو است. نوش جان!

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا