رسپی

دستور تهیه خاگینه گل سرخ (گل محمدی) (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه خاگینه گل سرخ (گل محمدی)

خاگینه گل سرخ یکی از دسرهای خوشمزه و متفاوت است که می‌توان گفت کمی شبیه کیک پفدار است و با استفاده از گل محمدی درست می‌شود. این دسر عالی خیلی سریع، زیر یک ساعت آماده می‌شود. دو نوع اصلی برای این خاگینه وجود دارد:

1. خاگینه ساده گل سرخ:

این نوع خاگینه شبیه به کوکو است و ضخامت کمتری دارد.

مواد لازم:

  • پودر گل محمدی: 4 قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • آرد: 2 قاشق غذاخوری
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • شربت ساده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

اول، پودر گل محمدی را با 2 قاشق غذاخوری آب داغ ترکیب کنید و بگذارید 15 دقیقه خیس بخورد.

در یک کاسه بزرگ، تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید تا یکدست شود.

آرد و بیکینگ پودر را الک کنید و به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و خوب هم بزنید.

شیر و گلاب را نیز اضافه کنید و هم بزنید تا مواد صاف و یکدست شود.

مخلوط گل محمدی خیس خورده و 2 قاشق غذاخوری از شربت ساده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و کمی روغن مایع در آن بریزید.

مخلوط خاگینه را در ماهیتابه بریزید و سطح آن را صاف کنید.

در ماهیتابه را بگذارید و خاگینه را به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا سفت شود.

سپس خاگینه را برگردانید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر آن هم طلایی شود.

خاگینه را از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.

دستور تهیه خاگینه گل سرخ (گل محمدی) (مرحله به مرحله)

سپس آن را به دلخواه برش بزنید و با شربت ساده تزیین کنید.

2. خاگینه پفکی گل سرخ:

این نوع خاگینه کمی ضخیم‌تر است و بیشتر شبیه کیک است.

مواد لازم:

  • پودر گل محمدی: 3 قاشق غذاخوری
  • گلاب: 3 قاشق غذاخوری
  • آب: 3 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/2 پیمانه
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • آرد: 1 پیمانه
  • بیکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
  • روغن مایع: به مقدار لازم
  • شربت ساده: به مقدار لازم

طرز تهیه:

پودر گل محمدی را با گلاب و آب داغ ترکیب کنید و بگذارید 15 دقیقه خیس بخورد.

در یک کاسه، شکر و تخم‌مرغ‌ها را خوب بزنید تا سفید و کشدار شود.

آرد، بیکینگ پودر و وانیل را الک کنید و به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید و هم بزنید.

مخلوط گل محمدی خیس شده و 2 قاشق غذاخوری از شربت ساده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید.

یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم گرم کنید و کمی روغن مایع در آن بریزید.

مخلوط خاگینه را در ماهیتابه بریزید و سطح آن را صاف کنید.

در ماهیتابه را بگذارید و خاگینه را به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید تا سفت شود.

سپس خاگینه را از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید کمی خنک شود.

آن را به دلخواه برش بزنید و با باقی‌مانده شربت ساده تزیین کنید.

دستور تهیه خاگینه گل سرخ

نکات تکمیلی:

می‌توانید از گلاب و پودر گل محمدی تازه برای تهیه این دسر استفاده کنید.

اگر گلاب ندارید، می‌توانید به جای آن از 2 قاشق غذاخوری آب استفاده کنید.

به جای شربت ساده، می‌توانید از عسل یا شیره خرما برای تزیین خاگینه استفاده کنید.


سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا