رسپی

دستور تهیه خوراک بادمجان کبابی غذای رستورانی بینظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نحوه پخت خوراک بادمجان کبابی

همانطور که می‌دانید، سرخ کردن بادمجان به روغن زیادی نیاز دارد و به همین دلیل بسیاری از افراد از تهیه آن صرف نظر می‌کنند. در حال حاضر، با توجه به اینکه افراد به دنبال غذاهای سالم هستند، خوراک‌های کبابی که روغن کمی دارند، خیلی محبوب شده‌اند.

بادمجان هم از این قاعده مستثنی نیست و به صورت کبابی مصرف می‌شود. بادمجان کبابی معمولاً برای تهیه غذاهایی مثل میرزا قاسمی و کشک و بادمجان به کار می‌رود. اما آیا تا به حال نام خوراک بادمجان کبابی به گوشتان خورده است؟

این غذا به خاطر اینکه از روغن کمی استفاده می‌کند، بسیار سالم است و برای کسانی که به فکر تناسب اندام هستند، مناسب است. پیشنهاد می‌کنیم حتماً این غذا را امتحان کنید.

در ادامه نحوه پخت خوراک بادمجان کبابی را به طور کامل برای شما توضیح خواهیم داد. پس با ما همراه باشید.

دستور تهیه خوراک بادمجان کبابی

مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان کبابی:

  • ۴۰۰ گرم بادمجان کبابی
  • ۴ قاشق غذاخوری پیاز داغ
  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی
  • ۱۰ الی ۱۲ عدد آلو خورشتی
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

طرز پخت خوراک بادمجان کبابی

مراحل تهیه خوراک بادمجان کبابی:

اولین قدم برای تهیه خوراک بادمجان کبابی خیساندن آلوهاست. این کار باعث می‌شود آلوها نرم‌تر شوند و راحت‌تر بپزند. برای این کار، آلوها را در یک لیوان آب گرم از شب قبل خیس کنید.

بادمجان‌ها را به خوبی بشویید و روی گاز بگذارید تا کبابی شوند. همچنین می‌توانید آن‌ها را در فر هم کبابی کنید و بعد پوست آن‌ها را جدا کنید. اگر فرصت کبابی کردن بادمجان ندارید، می‌توانید از بازار آماده تهیه کنید.

حالا باید مواد خوراک بادمجان کبابی را آماده کنید. ابتدا پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در یک قابلمه با کمی روغن تفت دهید. سپس نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و در آخر رب گوجه‌فرنگی را بریزید و همه را با هم تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ آن تغییر کند.

بعد از اینکه رب کمی سرخ شد، بادمجان‌های کبابی را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا طعم‌ها با هم مخلوط شوند. حالا نوبت اضافه کردن آلو به خوراک بادمجان کبابی است.

آلوهای خیس شده را با آب آن‌ها به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. کمی آب به خوراک اضافه کنید و درب قابلمه را ببندید تا مواد با هم خوب بپزند. توجه داشته باشید که حرارت ملایم باشد تا مواد نسوزند.

اجازه دهید خوراک به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بماند. سپس درب قابلمه را بردارید تا آب اضافی خوراک تبخیر شود و خوراک جا بیفتد. خوراک بادمجان کبابی شما آماده است و می‌توانید آن را با نان یا برنج نوش جان کنید.

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی رضیم

نیلوفر گلی فروشانی

دستور تهیه خوراک بادمجان کبابی غذای رستورانی بینظیر (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا