رسپی
دستور تهیه خورش آلو مسما شیک و مجلسی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه خورش آلو مسما خوشمزه و مجلسی شمالی
این خورش خوشمزه را میتوانید به دو روش تهیه کنید: با گوشت قرمز یا با گوشت مرغ. تنها تفاوت بین این دو نوع، نوع گوشت است. این خورش خوشمزه نیز مانند دیگر خورشهای ایرانی با برنج سرو میشود. با ما همراه شوید.
دستور تهیه خورش آلو مسما و نکات مربوط به آن
مواد اصلی برای تهیه خورش آلو مسما با مرغ
- ۴ تکه مرغ
- برگه قیسی: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
- آلو سیاه: برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد
- پیاز متوسط: ۲ عدد
- شکر: ۲ قاشق غذا خوری
- زعفران ساییده شده: ۱ قاشق چای خوری
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذا خوری
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
- روغن: به مقدار لازم
دستور تهیه خورش آلو مسما خوشمزه
- برای تهیه خورش، ۳ قاشق روغن در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس مرغ را در آن تفت دهید تا رویه آن طلایی شود.
- بعد از تفت دادن مرغ، آن را کنار گذاشته و پیازها را خرد کرده و در روغن باقیمانده تفت دهید تا کمی رنگ بگیرد.
- آلوهای خیسانده شده را به پیاز اضافه کنید و به مدت ۵ دقیقه تفت دهید. بهترین کار این است که هسته آلوها را جدا کرده باشید.
- زردچوبه، زعفران و رب گوجهفرنگی را با مقداری آب گرم و کمی نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید. سپس دو لیوان آب بریزید و بگذارید بجوشد.
- مرغ تفت داده شده را به قابلمه اضافه کنید، شعله را کم کنید، درب قابلمه را ببندید و بگذارید مرغ به مدت ۳۰ دقیقه بپزد تا روغن بیفتد.
- این خورش باید کم آب و روغندار باشد. اگر در پایان پخت، خورش آب زیاد داشت، درب قابلمه را باز بگذارید و شعله را کمی بیشتر کنید.
- اگر از آلو بخارا استفاده کردید و طعم ترش آن را دوست ندارید، میتوانید کمی شکر اضافه کنید.
- درِ قابلمه را بگذارید تا خورش کاملاً جا بیفتد.
نکات دیگر برای تهیه خورش آلو مسما
شیرینی خورش آلو مسما به سلیقه شما بستگی دارد و میتوانید آن را ملس یا شیرینتر تهیه کنید.
خواص بالای آلو بخارا
آلو بخارا میتواند به کند کردن روند پیری، جلوگیری از یبوست، تقویت حافظه، کاهش کلسترول و محافظت در برابر بیماریهای قلبی کمک کند.
لذت آشپزی با رضیم :
دستور تهیه خورش قارچ جدید و خوشمزه
دستور تهیه خورش برگ زردآلو سمنانی شیک و مجلسی
دستور تهیه خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی