رسپی

دستور تهیه درست کردن دسر لاوانتین با طعمی خوشمزه و عالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر لاوانتین با استفاده از میوه‌های مختلف

دسرها از خوراکی‌های خوشمزه و محبوب هستند و تنوع زیادی دارند. به همین دلیل شما آشپزهای سلیقه‌دار ایرانی می‌توانید با توجه به ذائقه خود و خانواده‌تان دسرهای مختلفی درست کنید و از طعم لذیذ آن‌ها لذت ببرید.

دسرها انواع مختلفی دارند، مثل تیرامیسو، پودینگ شکلاتی و پاناکوتا که از دسرهای خوشمزه و پرطرفدار به حساب می‌آیند. با درست کردن هر یک از این دسرهای خوش طعم، می‌توانید لحظات شاد و خوبی را در کنار دوستان و خانواده‌تان داشته باشید. در ادامه، طرز تهیه دسر لاوانتین را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای تهیه دسر لاوانتین خوشمزه

  • کرم و ژله شفاف
  • کیک اسفنجی: ۱ عدد
  • میوه دلخواه (مثل آناناس حلقه شده، پرتقال، گیلاس، توت فرنگی و …)
  • مواد لازم برای کرم
  • نشاسته: ۲ قاشق سوپخوری
  • آرد: ۲ قاشق سوپخوری
  • شکر: ۱ فنجان
  • شیر: ۱ فنجان
  • خامه: ۱ پیمانه
  • پودر ژلاتین: ۳ قاشق مرباخوری

مواد لازم برای ژله بی‌رنگ و شفاف

  • شکر: ۴ قاشق غذاخوری
  • آب سرد: ۱ لیوان
  • ورق ژلاتین: ۴ عدد
  • اسانس: به میزان لازم

دستور تهیه ژله شفاف و بی‌رنگ

ابتدا چهار ورق از ژلاتین را در آب سرد بذارید تا خیس شوند، سپس آن‌ها را روی بخاری کتری قرار دهید تا خوب حل شوند. بعد از آن اسانس و شکر را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

دستور تهیه دسر لاوانتین

در ابتدا آرد، شکر و نشاسته را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس شیر را به آن‌ها اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. بعد مواد را الک می‌کنیم تا یکدست شوند و آن‌ها را روی حرارت قرار می‌دهیم و هم می‌زنیم تا غلظت لازم را پیدا کنند. پس از آن، مواد را از روی حرارت برداشته و ژلاتین حل شده را به آن اضافه می‌کنیم.

در مرحله بعدی خامه را به مواد اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا همه چیز یکدست شود. کمی از ژله شفاف را کف قالب می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا سفت شود. سپس میوه‌های انتخابی را روی ژله می‌گذاریم و مقداری از ژله شفاف را روی میوه‌ها می‌ریزیم. بعد از آن مواد را در یخچال قرار می‌دهیم تا میوه‌ها سفت و ثابت شوند.

حالا مقداری از کرم را روی آن می‌ریزیم و دوباره مواد را در یخچال می‌گذاریم. کیک اسفنجی را روی کرم سرد شده قرار داده و باقی کرم‌ها را روی کیک می‌ریزیم. سپس آن را به یخچال می‌گذاریم تا خوب خودش را بگیرد و سفت شود. وقتی دسر آماده شد، آن را در ظرف مناسبی قرار دهید. می‌توانید در تهیه دسر لاوانتین از میوه‌های مختلف استفاده کنید.

دسر لاوانتین با کیک و ژله آلوئه ورا

دسر لاوانتین با کیک و ژله آلوئه ورا

این دسر خوشمزه در واقع یک نوع ژله پاناکوتا است که در وسط آن از کیک اسفنجی استفاده شده و به همین دلیل یک نوع ژله مغزدار به حساب می‌آید. روی آن هم با میوه‌های خرد شده تزیین می‌شود. در ادامه با روش دیگری برای تهیه دسر لاوانتین آشنا می‌شوید.

مواد لازم دسر لاوانتین با کیک

  • کیک اسفنجی
  • کرم یا ژله آلوئه ورا
  • شیر: ۱ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • نشاسته: ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر ژلاتین: ۴ قاشق چای‌خوری
  • خامه: ۱ پیمانه
  • پوره توت فرنگی: نصف پیمانه

دستور تهیه دسر لاوانتین کیک و ژله آلوئه ورا

در ابتدا آرد، شکر و نشاسته را با هم مخلوط کنید و شیر سرد را به تدریج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب یکدستی به دست آید. برای این کار می‌توانید مواد را از صافی عبور دهید. سپس آن را روی حرارت قرار دهید تا به غلظت مناسبی برسد. بعد از اینکه به غلظت مورد نظر رسید، آن را از روی حرارت بردارید و باقی مواد مثل ژلاتین حل شده، پوره توت فرنگی و خامه را هم به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا یکدست شود.

در مرحله بعدی، قالب مورد نظرتان را انتخاب کنید. سپس لایه‌ای از ژله بی‌رنگ را داخل آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. حالا چند تکه میوه روی آن بچینید و دوباره ژله بی‌رنگ روی میوه‌ها بریزید و در یخچال بگذارید تا این لایه هم خودش را بگیرد. سپس نصف کرم خنک شده را روی ژله بی‌رنگ بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید. بعد از اینکه کرم سفت شد، کیک را روی آن بگذارید و باقی کرم را روی کیک بریزید و مجدد ظرف را به یخچال برگردانید تا دسر سفت شود.

دستور تهیه درست کردن دسر لاوانتین با طعمی خوشمزه و عالی (مرحله به مرحله)

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا