رسپی

دستور تهیه دستور تهیه دسر خوشمزه بوراتوس مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر بوراتوس لذیذ

دسر بوراتوس یک دسر خوشمزه و مناسب برای مهمانی‌ها است که از پنیر خامه‌ای، بستنی، شیر، دنت و ژلاتین تهیه می‌شود و در فصل گرما بسیار عالی است. برای یادگیری طرز تهیه این دسر با ما همراه باشید.

دسر بوراتوس با طعم دلچسب

مواد لازم برای تهیه دسر بوراتوس

  • پنیر خامه‌ای (یا پنیر ماسکارپونه) ۳۰۰ گرم
  • بستنی وانیلی ۳۰۰ گرم
  • شیر ۳۰۰ میلی‌لیتر (۱ لیوان)
  • دنت (به طعم دلخواه) ۳ عدد
  • پودر ژلاتین ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر بوراتوس

  1. ابتدا بستنی را از فریزر بیرون می‌آوریم و بعد از مدتی که به دمای اتاق رسید، آن را با شیر مخلوط می‌کنیم. سپس کمی بر روی حرارت می‌گذاریم.
  2. پودر ژلاتین را به روش بن‌ماری به مخلوط بستنی و شیر اضافه می‌کنیم.
  3. نکته: روش بن ماری به این صورت است که یک قابلمه بزرگ را با آب پر می‌کنیم و روی حرارت می‌گذاریم. سپس مواد را در یک ظرف دیگر که نشکن باشد می‌ریزیم و آن را داخل قابلمه می‌گذاریم تا با بخار آب ذوب شوند. (بهتر است ظرف دوم طوری باشد که کاملاً داخل قابلمه قرار گیرد و دهانه آن را بپوشاند.)
  4. پنیر خامه‌ای (ماسکارپونه) را با دنت (به طعم دلخواه) مخلوط کرده و به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم. سپس با همزن آنقدر هم می‌زنیم تا مواد یکدست شوند.
  5. قالب را چرب کرده و مواد را داخل آن می‌ریزیم (بهتر است از قالب سیلیکونی استفاده شود). برای آشنایی با انواع قالب‌ها می‌توانید به صفحه مربوطه در سایت ستاره مراجعه کنید.
  6. به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم و بعد از ۵ تا ۷ دقیقه که در دمای محیط ماند، آن را در ظرف دیگری برمی‌گردانیم. خواهید دید که دسر به راحتی از ظرف جدا می‌شود.

چند نکته مهم

  • می‌توانید به جای دنت از ژله با همان طعم هم استفاده کنید.
  • برای تزیین می‌توانید با شکلات و مواد دیگر، دسر را به شکل‌های مختلف تزئین کنید.
  • برای رنگین‌تر شدن دسر می‌توانید یک قطره رنگ خوراکی به آن اضافه کنید.

جمع‌آوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا