رسپی

دستور تهیه دستور تهیه دسر «سوفله ذرت» بسیار خوشمزه خانگی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر «سوفله ذرت» بسیار خوشمزه خانگی

سوفله ذرت، یکی از دسرهای خوشمزه و معروف است که می‌توانید به سادگی و در زمانی کوتاه در خانه درست کنید. روش درست کردن این دسر آسان است و فقط کافی است مواد را در یک ظرف مخلوط کرده و در فر بگذارید.

شما می‌توانید برای تهیه سوفله ذرت از کمی پنیر پیتزا، انواع سبزیجات و همچنین سس‌های مورد علاقه خود در زمان سرو استفاده کنید. این دسر را می‌توانید برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی درست کنید و در کنار غذای اصلی سرو کنید.

از دیگر دسرهای محبوب می‌توان به رولت کالباس، کاناپ ژامبون، فیلوی میگو، راتا مرغ و بادام، خاگینه ذرت، استریپس سیب‌زمینی و… اشاره کرد.

چگونه سوفله ذرت درست کنیم؟

مواد لازم :

آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد ذرت: نصف پیمانه
ذرت کنسروی: ۱ پیمانه
کرم ذرت: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری

چگونه سوفله ذرت درست کنیم؟

مراحل پخت :

اول در یک ظرف، تخم‌مرغ‌ها، آرد سفید، آرد ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید.

سپس بیکینگ پودر، شکر، ذرت، کرم ذرت و روغن را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

ظرف فر پیرکس را کمی چرب کنید.

مخلوط آماده شده را در ظرف بریزید.

چگونه سوفله ذرت درست کنیم؟

دستور تهیه دستور تهیه دسر «سوفله ذرت» بسیار خوشمزه خانگی (مرحله به مرحله)

فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

۵ دقیقه صبر کنید تا فر گرم شود.

سپس ظرف پیرکس را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید تا دسر آماده شود.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا