دستور تهیه دستور تهیه دسر «سوفله ذرت» بسیار خوشمزه خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دسر «سوفله ذرت» بسیار خوشمزه خانگی
سوفله ذرت، یکی از دسرهای خوشمزه و معروف است که میتوانید به سادگی و در زمانی کوتاه در خانه درست کنید. روش درست کردن این دسر آسان است و فقط کافی است مواد را در یک ظرف مخلوط کرده و در فر بگذارید.
شما میتوانید برای تهیه سوفله ذرت از کمی پنیر پیتزا، انواع سبزیجات و همچنین سسهای مورد علاقه خود در زمان سرو استفاده کنید. این دسر را میتوانید برای مهمانیها و دورهمیهای خانوادگی درست کنید و در کنار غذای اصلی سرو کنید.
از دیگر دسرهای محبوب میتوان به رولت کالباس، کاناپ ژامبون، فیلوی میگو، راتا مرغ و بادام، خاگینه ذرت، استریپس سیبزمینی و… اشاره کرد.
چگونه سوفله ذرت درست کنیم؟
مواد لازم :
آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد ذرت: نصف پیمانه
ذرت کنسروی: ۱ پیمانه
کرم ذرت: ۲ پیمانه
تخم مرغ: ۴ عدد
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
روغن: نصف پیمانه
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چایخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
مراحل پخت :
اول در یک ظرف، تخممرغها، آرد سفید، آرد ذرت و شکر را با هم مخلوط کنید.
سپس بیکینگ پودر، شکر، ذرت، کرم ذرت و روغن را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ظرف فر پیرکس را کمی چرب کنید.
مخلوط آماده شده را در ظرف بریزید.
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید.
۵ دقیقه صبر کنید تا فر گرم شود.
سپس ظرف پیرکس را به مدت ۱ ساعت در فر بگذارید تا دسر آماده شود.