دستور تهیه دستور تهیه سالاد کاهو آسیایی خوشمزه و متفاوت (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سالاد کاهو آسیایی خوشمزه و متفاوت
در این مطلب دستور تهیه سالاد کاهو آسیایی را به شما ارائه میدهیم که شامل سبزیجات و گوشت است و طعمی خاص دارد. کاهو از زمانهای قدیم توسط مصریان کشت میشده و جزو سبزیجات برگ سبز محسوب میشود. آنها از دانههای کاهو برای تهیه روغن و از برگهای آن به عنوان غذا استفاده میکردند. امروزه، مردم کاهو را به صورت خام در سالاد و به صورت پخته در سوپ و غذاهای دیگر استفاده میکنند.
مواد لازم برای سالاد کاهو آسیایی
پیاز بزرگ خرد شده 1 عدد
سس سویا 1 قاشق غذاخوری
زنجبیل خرد شده 2 قاشق چای خوری
پیازچه 1 دسته خرد شده
سرکه 1 قاشق غذاخوری
روغن کنجد 2 قاشق چای خوری
کاهو خرد شده 500 گرم
گوشت گاو بدون چربی 450 گرم
روغن سرخ کردنی 1 قاشق غذاخوری
سس 1 چهارم فنجان
سیر تازه خرد شده 2 حبه
شاه بلوط خشک و ریز شده 240 گرم
سس فلفل به مقدار لازم
دستور تهیه سالاد کاهو آسیایی
برای تهیه این سالاد خوشمزه ابتدا گوشت گاو تازه را چرخ کنید و با کمی روغن تفت دهید تا پخته و سرخ شود.
در این میان، برگهای کاهو را جدا کنید، بشویید و بگذارید خشک شوند.
بهتر است از کاهوی سالادی کوچک استفاده کنید زیرا قرار است مواد سالاد را درون آن بریزید و سرو کنید.
پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در تابه دیگری تفت دهید.
سپس سرکه، سس سویا، سس فلفل و زنجبیل را به پیاز اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس گوشت گاو و شاه بلوط را هم به مواد تابه اضافه کنید و همه را با هم هم بزنید.
در نهایت، روغن کنجد را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید تا با هم تفت بخورند.
پس از 2 دقیقه، زیر تابه را خاموش کنید.
حالا دیس سالاد را آماده کنید و کاهو را درون آن بچینید و مواد را درون کاهو بریزید.
سالاد خوشمزه کاهو به سبک آسیایی آماده است و میتوانید آن را سرو کنید.