رسپی

دستور تهیه دستور تهیه و دستور تهیه خورش توت فرنگی خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم خورش توت فرنگی

فیله مرغ ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سس باربیکیو ۶ تا ۷ قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
آب جوش ½ لیوان
عسل ۲ قاشق غذاخوری
توت فرنگی ۱ و نیم لیوان
نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه به مقدار کافی
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذاخوری

دستور تهیه خورش توت فرنگی

برای درست کردن خورش توت فرنگی خوشمزه، ابتدا مرغ را در یک کاسه مناسب بگذارید و نمک، فلفل سیاه، پودر پاپریکا و زردچوبه را به آن اضافه کنید. حالا مرغ را خوب ماساژ بدهید تا مزه‌ها به خوبی جذب آن شود.
بعد پوست پیاز را بکنید و آن را به صورت خلالی نازک خرد کنید. حالا یک تابه روی حرارت بگذارید و مقداری روغن به آن اضافه کنید، سپس پیاز را داخل تابه بریزید.
پیاز را تفت دهید تا کاملاً طلایی و سرخ شود. در مرحله بعد، در یک تابه دیگر کمی روغن بریزید و فیله‌های مرغ که مزه‌دار شده را به همراه زعفران در آن بریزید و خوب سرخ کنید.

دستور تهیه خورش توت فرنگی

حالا وقت آماده کردن سس خورش است. در یک کاسه مناسب سس باربیکیو، شکر قهوه‌ای، آبلیمو، عسل، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد باهم ترکیب شوند.

سپس این سس را به پیاز سرخ شده اضافه کنید و کمی تفت دهید. بعد فیله‌های مرغ سرخ شده را به همراه آب جوش به خورش اضافه کنید و بگذارید خورش به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
در نهایت توت فرنگی‌ها را بشویید و به صورت ورقه‌ای خرد کنید و در ۲۰ دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید. بگذارید خورش جا بیفتد و مزه‌ها خوب با هم ترکیب شوند. در آخر خورش توت فرنگی را با برنج سرو کنید. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا