دستور تهیه دستور تهیه پای توت فرنگی در منزل (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه پای توت فرنگی در منزل
پای توت فرنگی یکی از خوشمزهترین دسرهاست که با توت فرنگی و خمیر تارت درست میشود. پای از زمانهای قدیم وجود داشته و شامل یک لایه خمیر و فیلینگ میوهای است. شما میتوانید از قالب تارت یا پای برای درست کردن این دسر استفاده کنید. در ادامه به شما یاد میدهیم که چطور خمیر را تهیه کنید که طلایی شود و تمام نکات مهم برای تهیه پای توت فرنگی در خانه را توضیح میدهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر پای : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
آرد | ۲۵۰ گرم |
زرده تخم مرغ | ۱ عدد |
کره | ۱۱۵ گرم |
شیر سرد | ۸۰ میلی لیتر |
وانیل | ۱/۸ قاشق مرباخوری |
پودر شکر | ۳۰ گرم |
نمک | کمی |
مواد لازم برای مواد میانی: | میزان مورد نیاز : |
---|---|
توت فرنگی | ۳۰۰ گرم |
شکر | ۵ قاشق غذاخوری |
نشاسته ذرت | ۱ قاشق غذاخوری |
زرده تخم مرغ برای رومال | ۱ عدد |
دستور تهیه پای توت فرنگی فرانسوی در فر
مرحله اول: تهیه خمیر
ابتدا باید خمیر را آماده کنید. برای این کار، کره سرد را به همراه آرد، نمک و وانیل در یک کاسه بریزید و با چنگال مواد را هم بزنید تا آرد کمی درشتتر شود و کره به خوبی با آرد مخلوط شود. برای راحتی میتوانید از غذاساز استفاده کنید تا خمیر سریعتر آماده شود. سپس شکر ریز را که قبلاً آسیاب کردهاید، اضافه کنید و کمی هم بزنید. حالا زرده تخممرغ را اضافه کنید و در نهایت شیر سرد را به تدریج بریزید تا خمیر شکل بگیرد. ممکن است بسته به رطوبت خمیر، به شیر بیشتری یا کمتری نیاز داشته باشید. وقتی خمیر جمع شد، آن را با نوک انگشت جمع کنید و در یک نایلون قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود.
مرحله دوم: تهیه مواد میانی
توت فرنگیها را بشورید، برگهای سبز آنها را جدا کنید و به قطعات بزرگ خرد کنید. سپس آنها را داخل یک قابلمه بریزید. در یک کاسه شکر و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و روی توت فرنگیها بپاشید. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا کم کم توت فرنگیها آب بیندازند و بگذارید بجوشند تا به یک سس توت فرنگی غلیظ و خوشرنگ برسید. بعد از آن، قابلمه را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
مرحله سوم: باز کردن خمیر
حالا خمیر پای را بین دو نایلون با وردنه باز کنید و قالب مورد نظر را که به قطر ۲۰ یا ۲۵ سانت است، از قبل چرب کنید. خمیر را داخل قالب قرار دهید و اضافات اطراف آن را کوتاه کنید. سپس مایه توت فرنگی را در قالب پای بریزید و به دلخواه نوارهای طولی به اندازه ۲ سانت برش بزنید و روی خمیر قرار دهید.
مرحله چهارم: پخت پای توت فرنگی
در انتها، روی خمیر را با زرده تخممرغ و زعفران رومال کنید و میتوانید به دلخواه روی آن کمی کنجد یا پرک بادام بپاشید.
“““html
فر را از قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سپس قالب پای را در طبقه وسط فر گازی قرار دهید و به مدت ۶۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ بپزید تا طلایی و پخته شود. بعد از آن میتوانید آن را از قالب جدا کرده و سرو کنید.
دستور تهیه پای توت فرنگی بدون فر
اگر فر ندارید، میتوانید پای توت فرنگی را در قابلمه درست کنید. ابتدا تابه یا قابلمه مورد نظر را با کره نرم یا روغن مایع چرب کنید. سپس مایه کیک را درون آن بریزید و سطحش را صاف کنید. میتوانید به سلیقه خودتان آن را تزئین کنید. در قابلمه را با دمکنی بپوشانید و یک شعله پخش کن از قبل گرم شده در زیر قابلمه قرار دهید. حالا بگذارید با حرارت متوسط به مدت ۳۰ دقیقه بپزد.
فوت و فنهای دستور تهیه پای توت فرنگی خانگی
- خمیر را به هیچ عنوان ورز ندهید، زیرا این کار باعث خراب شدن نتیجه میشود.
- اگر نیاز به ورز دادن خمیر دارید، حتماً دستکش بپوشید و فقط با نوک انگشت این کار را انجام دهید.
- اگر قالب ندارید، میتوانید خمیر را مانند یک دایره روی کاغذ روغنی باز کرده و مواد را در مرکز آن بریزید و دور خمیر را جمع کنید.
منبع : رستوران ارکیده