دستور تهیه دستور تهیه چند نوع دسر با انار برای شب یلدا(مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه چند نوع دسر با انار برای شب یلدا
در این مطلب میتوانید منویی از دسرهای خوشمزه برای شب یلدا را ببینید و از بین آنها طبق سلیقه خود و خانواده انتخاب کنید. برای شما عزیزان آرزوی شب یلدایی گرم و دلپذیر داریم.
1. چیز کیک ژلهای انار ویژه شب یلدا
مواد لازم :
- ۲۲۰ گرم بیسکویت شکلاتی
- ۸۰ گرم کره ذوب شده
- ۳ قاشق چایخوری پودر ژلاتین
- ۸۰ میلیلیتر آب پرتقال
- ۴۰۰ گرم پنیر خامهای
- ۱۵۰ گرم شکر
- ۳۵۰ گرم خامه فرم گرفته
مواد لازم برای رویه
- ۵۰ گرم شکر
- ۳ قاشق چایخوری پودر آگارآگار
- یک پیمانه آب
- ۴۰۰ گرم دانههای انار
- ¼ پیمانه آب پرتقال
- یک قطره رنگ خوراکی
دستور تهیه :
بیسکویتهای شکلاتی را پودر کنید و با کره ذوب شده مخلوط کنید. این مخلوط را در قالب کمربندی که قطر آن ۲۳ سانتیمتر است، پرس کنید و به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید. (میتوانید از کیک شکلاتی هم به جای بیسکویت استفاده کنید.)
پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و بگذارید تا نرم شود. سپس آن را روی بخار آب قرار دهید تا کاملاً حل شود.
پنیر خامهای و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس ژلاتین حل شده را اضافه کنید و با دور کم همزن مخلوط کنید.
خامه فرم گرفته را اضافه کنید و آرام با لیسک هم بزنید. این مخلوط را روی بیسکویت قرار دهید.
مواد رویه را که شامل شکر، آگار آگار و آب سرد است، مخلوط کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شکر حل شود و به جوش بیاید. سپس دانههای انار و آب پرتقال را به آن اضافه کنید و دو دقیقه دیگر روی حرارت بگذارید. بعد از اینکه کمی خنک شد، روی چیز کیک بریزید و اجازه دهید به مدت ۴ ساعت در یخچال بماند.
2. ژله انار با کرم شانتی برای شب یلدا
مواد لازم :
- ۲ بسته پودر ژله تمشک
- ۳ عدد انار
- ۱ بسته پودر کرم شانتی
- نصف پیمانه شیر
دستور تهیه :
در اطراف یک کاسه کوچک سلفون بکشید و کناری بگذارید. دو بسته پودر ژله تمشک را طبق دستور روی بسته با آب جوش و آب سرد درست کنید و در یخچال قرار دهید.
در همین حین، کاسه بزرگتر را با دانههای انار پر کنید. وقتی ژله کمی سفت شد و حالت کشسانی پیدا کرد، آن را روی دانههای انار بریزید. کاسه کوچکتر را روی آن قرار دهید و کمی فشار دهید تا در داخل ژله فرو برود. این کاسه را برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
سپس از یخچال بیرون بیاورید، سلفون را جدا کنید و کاسه را بیرون بیاورید. حالا آرام سلفون را از ژله جدا کنید.
کرم شانتی را با ۱ قاشق پودر ژلاتین به روش بنماری آماده کنید و سریع هم بزنید و در قسمت خالی ژله بریزید. روی آن را صاف کنید و دوباره برای ۳ تا ۴ ساعت در یخچال بگذارید. در آخر، ژله را برگردانید و سرو کنید.
3. پاناکوتای انار برای پذیرایی در شب چله
مواد لازم :
- ژلاتین بدون طعم: ۱ بسته
- آب انار: ۲ فنجان
- شکر: ۲ قاشق مرباخوری
مواد لازم برای تهیه لایه پاناکوتا
- شیر: ۲ لیوان
- آب: نصف لیوان
- خامه صبحانه: نصف بسته (پاکت صورتی)
- شکر: نصف لیوان
- اسانس وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین بدون طعم: ۱ و نیم قاشق غذاخوری
دستور تهیه :
اول باید ژله انار خانگی را درست کنید. برای این کار در یک کاسه متوسط، ژلاتین را با ¼ فنجان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.
سپس…
“““html
برای تهیه دسر پاناکوتا انار، ابتدا ژلاتین را در ۲ فنجان آب انار حل کنید. سپس شکر را اضافه کرده و خوب هم بزنید.
حالا ظرفهایی که میخواهید این دسر را در آنها سرو کنید آماده کنید. مخلوط ژله اناری که تهیه کردهاید را به هر کدام از این ظرفها به مقدار مساوی بریزید و به مدت سه ساعت در یخچال قرار دهید.
اگر خواستید، میتوانید از ژله انار آماده که در سوپرمارکتها وجود دارد استفاده کنید و طبق دستور روی بسته آن درست کنید.
در این مدت، شما میتوانید پاناکوتا را آماده کنید.
در یک کاسه متوسط، نصف لیوان آب سرد بریزید و روی آن ژلاتین بپاشید.
به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا ژلاتین خوب نرم شود، سپس کمی هم بزنید تا یکدست شود.
در یک قابلمه متوسط، شیر، خامه، شکر و عصاره وانیل را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. این مخلوط را مرتب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
حالا ژلاتینی که در آب نرم کردید را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
هم زدن را ادامه دهید تا ژلاتین کاملاً در مخلوط حل شود و مخلوط یکدست شود.
مراقب باشید که این مخلوط نباید بجوشد. اگر به نشانه جوش مشاهده کردید، آن را از روی حرارت بردارید.
میتوانید مایه پاناکوتا را از صافی عبور دهید تا اگر تکههای ژلاتین مانده باشد، جدا شود. کمی صبر کنید تا حرارتش کمتر شود.
حالا مخلوط کرمی دسر پاناکوتا را بردارید و به آرامی روی ژله انار که در یخچال بسته شده است بریزید.
بعد از این کار، دوباره ظرفها را به مدت ۳ ساعت در یخچال بگذارید تا دسر پاناکوتا کاملاً خود را بگیرد و سفت شود.
برای تزیین، میتوانید روی دسر را با دانههای انار زیبا کنید.
4. شیک انار: دسر خوشمزه برای شب یلدا
شیک انار یک نوشیدنی سبک است که میتوانید به عنوان دسر در شب یلدا سرو کنید.
مواد لازم :
- ۲ عدد انار دون شده
- ۱ و ½ پیمانه شیر
- شکر یا عسل به میزان لازم
- ۱ اسکوپ بستنی وانیلی
دستور تهیه :
انارهای دون شده و شیر را در مخلوطکن بریزید و خوب مخلوط کنید.
بعد مخلوط را از صافی عبور دهید تا تفالهها جدا شوند.
سپس مجدداً مخلوط را در مخلوطکن بریزید و بستنی، شکر یا عسل را مطابق با ذائقه خود اضافه کنید.
شیک انار را خوب مخلوط کرده و در لیوان سرو کرده و با دانههای انار تزئین کنید.
5. تیرامیسو انار برای شب یلدا
مواد لازم :
- ۱ پیمانه آب انار
- ۱ پیمانه پودر قهوه یا نسکافه
- نصف پیمانه شکر
- ۳۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه
- ۳۰۰ گرم خامه فرم گرفته
- ۵۰ گرم شکلات تلخ رنده شده
- ۱ پیمانه دانه انار
- به میزان لازم بیسکویت (لیدی فینگر یا هر نوع دلخواه)
طرز تهیه :
اول آب انار و پودر قهوه را با نیمی از شکر مخلوط کرده و در مایکروویو یا روی حرارت حل کنید.
پنیر خامهای و خامه فرم گرفته را در ظرف دیگری مخلوط کنید و باقیمانده شکر را اضافه نمایید تا شکر کاملاً حل شود.
مقداری بیسکویت را در آب انار بزنید و در ظرف سرو بچینید. سپس روی آن مخلوط پنیر و خامه را بریزید و صاف کنید و مقداری شکلات رنده شده روی آن اضافه کنید. این کار را ادامه دهید و در آخر دانههای انار را روی دسر بزاری و به زیبایی تزئین کنید.
6. بستنی انار برای شب چله
مواد لازم :
- ۲ عدد انار بزرگ
- ۱ عدد لیمو ترش (لیمو شیرازی)
- ۱ و نیم پیمانه شکر
- ۲ پیمانه خامه غلیظ
دستور تهیه :
با دقت آب انارها و آب لیمو را گرفته و در یک کاسه بریزید (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
مقداری از دانههای انار را برای تزئین بستنی کنار بگذارید.
شکر را به آب انار و لیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
بعد خامه را اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا رنگش صورتی و یکدست شود.
مخلوط را در یک ظرف پلاستیکی محکم بریزید و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب در فریزر قرار دهید.
بستنی را از فریزر بیرون آورده و با دانههای انار تزئین کنید.