رسپی

دستور تهیه دستور تهیه ی خورش قارچ جدید و خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش پخت خورشت قارچ خوشمزه

این خورشت خوشمزه همانطور که از نامش پیداست از قارچ و مرغ درست می‌شود. شما می‌توانید خورشت قارچ و مرغ را علاوه بر برنج، با نان هم میل کنید. با ما همراه باشید.

خورشت قارچ – روش پخت خورشت قارچ و مرغ

مواد لازم برای خورشت قارچ و مرغ

  • سینه مرغ ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • آرد ۱ قاشق چایخوری
  • زرده تخم مرغ ۱ عدد
  • آبلیمو ۱ قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

روش پخت خورشت قارچ

  1. مقداری روغن در ماهیتابه بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. وقتی روغن داغ شد، قارچ‌های خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی نرم شوند (فقط کمی تفت دهید و سرخ نکنید).
  2. بعد از اینکه قارچ‌ها نرم شدند، آرد و نمک و فلفل را اضافه کنید. خوب مخلوط کرده و سپس از روی حرارت بردارید.
  3. پیاز و سیرها را ریز خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شوند. سپس، سینه‌های مرغ خرد شده را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها تغییر کند. بعد از تغییر رنگ مرغ‌ها، ۱ لیوان آب، نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را بگذارید تا سینه‌های مرغ با حرارت ملایم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بپزند و نرم شوند.
  4. وقتی که آب قابلمه نصف شد و سینه‌های مرغ نرم شدند، قارچ تفت داده شده، زعفران دم کرده و آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید. اجازه دهید مواد با حرارت ملایم ۱۰ دقیقه بجوشند.
  5. زرده تخم مرغ را بزنید و بعد از ۱۰ دقیقه به خورشت اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. ۱۵ دقیقه دیگر بگذارید خورشت با حرارت ملایم بجوشد و جا بیفتد. سپس در ظرف بکشید و همراه با نان یا برنج سرو کنید.

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا