رسپی

دستور تهیه دسر بهاری طالبی شکم پر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه طالبی شکم پر

دستور تهیه طالبی شکم پر موضوعی است که می‌خواهیم درباره‌اش صحبت کنیم. طالبی میوه‌ای از خانواده خیار و کدو است. گرمک و طالبی شباهت زیادی به خربزه دارند، اما زودتر می‌رسند و بافت لطیف‌تری دارند که هضمشان نیز آسان‌تر است.

دستور تهیه ژله طالبی شکم پر

برای تهیه این دسر بهتر است از طالبی سفت استفاده کنید و ژله را با مقدار آب کمتری درست کنید.

مواد لازم برای تهیه طالبی شکم پر:

  • یک بسته پودر ژله
  • ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری خامه
  • چند عدد میوه فصل مثل گیلاس، هلو، انگور بدون هسته، زردآلو، سیب و شلیل
  • طالبی به وزن ۱.۵ کیلوگرم
  • نصف فنجان پودر شکر

مراحل تهیه طالبی شکم پر:

ابتدا پودر ژله را با ۱.۵ لیوان آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا خنک شود.

میوه‌ها را بشویید، خشک کنید و هسته‌های آن‌ها را جدا و خرد کنید. طالبی را نیز بشویید و از قسمتی که از بوته جدا شده، یک برش گرد بزنید و دانه‌ها را خارج کنید. سپس ژله خنک شده را درون طالبی بریزید و در یخچال بگذارید تا کمی بسته شود.

در این مرحله، خامه و پودر شکر را در ظرفی ریخته و بزنید تا فرم بگیرد. سپس میوه‌های خرد شده را به آن اضافه کنید و این مخلوط را داخل طالبی بریزید و با ژله نیمه‌ بسته مخلوط کنید. دوباره در یخچال قرار دهید تا کاملاً بسته شود.

بعد از یک ساعت، آن را از یخچال بیرون آورده و به قطعات دلخواه برش بزنید و با مقداری خامه فرم گرفته تزئین کنید.

دسر طالبی شکم پر/دستور تهیه ژله طالبی شکم پر

خواص طالبی

1. طالبی منبع غنی ویتامین A

طالبی یکی از بهترین منابع ویتامین A است و دارای مقدار زیادی بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین A تبدیل می‌شود. در یک فنجان آب طالبی فقط ۵۶ کالری دارد و ۱۲۹ درصد نیاز روزانه ما به ویتامین A را تأمین می‌کند که برای بهبود بینایی و پوست مفید است.

علاوه بر این، بتاکاروتن بالا در طالبی می‌تواند از بروز آب مروارید در سالمندان جلوگیری کند. مطالعات نشان می‌دهند افرادی که روزانه بتاکاروتن کافی مصرف می‌کنند، کمتر دچار آب مروارید می‌شوند.

2. طالبی حاوی ویتامین C

گرچه نمی‌توان گفت طالبی منبع اصلی ویتامین C است، اما این میوه می‌تواند یک چهارم نیاز روزانه ما به این ویتامین را تأمین کند. هر ۱۰۰ گرم طالبی حدود ۲۵ میلی‌گرم ویتامین C دارد.

این میوه تابستانی مزیتی دارد: گوشت آن با پوست نسبتاً ضخیمی محافظت می‌شود. به همین دلیل ویتامین C که به نور حساس است، از آسیب‌های نور محافظت می‌شود.

همچنین ویتامین C و بتاکاروتن موجود در طالبی خواص آنتی‌اکسیدانی دارند و می‌توانند از ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی، برخی سرطان‌ها و پیر شدن سلول‌ها جلوگیری کنند.

دستور تهیه دسر بهاری طالبی شکم پر (مرحله به مرحله)

چگونه طالبی را با ژله پر کنیم

3. طالبی علیه آسم و برونشیت

مطالعات نشان می‌دهند بچه‌هایی که از آسم رنج می‌برند، اگر میوه‌هایی با ویتامین C بالا مصرف کنند، کمتر دچار حملات تنفسی و سرفه می‌شوند. بنابراین، استفاده از طالبی به عنوان میان‌وعده به خاطر وجود ویتامین C بسیار مفید است.

“““html

محققان می‌گویند ویتامین C نه تنها خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارد بلکه می‌تواند به کاهش التهاب نیز کمک کند. این ویژگی به کاهش علائم آسم در بیماران کمک می‌کند.

علاوه بر این، آنتی‌اکسیدان‌های موجود در طالبی از بروز التهاب مزمن در برونش‌ها جلوگیری می‌کنند. به همین خاطر، خوردن روزانه طالبی برای افرادی که مشکلات تنفسی دارند، بسیار مفید است.

4. طالبی به درمان یبوست کمک می‌کند

طالبی حاوی فیبرهای حلّال مانند پکتین است که در هضم غذا نقش مهمی دارند. این فیبرها آب را جذب کرده و حجم مدفوع را افزایش می‌دهند، در نتیجه عبور آن از روده‌ها آسان‌تر می‌شود. اگر به یبوست دچار شده‌اید، می‌توانید روی طالبی حساب کنید.

بهتر است برای درمان یبوست، طالبی را قبل از غذا مصرف کنید.

ولی باید توجه داشته باشید که در مصرف این میوه زیاده‌روی نکنید. میزان تحمل فیبرهای موجود در طالبی در افراد مختلف متفاوت است.

برای برخی افراد، خوردن بیش از حد طالبی ممکن است باعث اسهال یا نفخ شود. بنابراین، برای پیشگیری از هرگونه مشکل، بهتر است زیاد نخورید و فقط به یک قاچ بسنده کنید.

دستور تهیه کیک ریواس، یک دسر خوشمزه بهاری

دستور تهیه بیسکویت بستنی توت فرنگی، دسر خوشمزه بهاری

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا