رسپی

دستور تهیه‌‌ دسر تامیلا خانگی با دستور تهیه مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم دسر تامیلا

شیر: یک و نیم لیوان
آرد: ۲ قاشق غذاخوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: ۱ عدد
پودر بیسکویت پتی بور: یک سوم بسته
ژله: یک بسته
وانیل: به مقدار لازم
میوه: به مقدار لازم

دستور تهیه دسر تامیلا مجلسی

دسرها معمولاً بعد از غذا سرو می‌شوند و شما می‌توانید آن‌ها را آخر غذا آماده کنید. در برخی کشورها، وعده‌های جداگانه‌ای برای دسر وجود ندارد و به‌جای آن مخلوطی از شیرینی و خوراکی‌های شور روی میز گذاشته می‌شود و هرکس که دوست داشت می‌تواند از آن‌ها بخورد.

برای تهیه این دسر، اول ژله را به‌طور بن‌ماری ذوب کنید و سپس یک پیمانه آب سرد به آن اضافه کنید. مخلوط را خوب هم بزنید و بعد میوه‌ها را درون ژله بریزید. سپس ظرف را در یخچال بگذارید تا ژله ببندد.
بعد از اینکه ژله بسته شد، پودر بیسکویت را روی آن بریزید. سپس آرد، شکر، شیر و تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا غلیظ و مانند فرنی شود.

دستور تهیه دسر تامیلا

وقتی مواد غلیظ شد، می‌توانید لایه‌ای دیگر از میوه‌ها را روی پودر بیسکویت که روی ژله ریخته‌اید، قرار دهید و ظرف را به مدت ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از این ۲ ساعت، دسر شما آماده سرو است و می‌توانید برای تزئین آن از میوه‌ها، ترافل و شکلات استفاده کنید.

نکات مهم برای تهیه دسر تامیلا

اگر می‌خواهید دسر شما زیباتر شود، می‌توانید ترکیب رنگ ژله و میوه‌ها را با دقت بیشتری انتخاب کنید و سلیقه‌تان را به‌کار ببرید.
اگر می‌خواهید ژله‌ها غلیظ‌تر شوند، بهتر است آب سرد به آن اضافه کنید و فقط با آب گرم به‌صورت بن‌ماری ذوب کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا