دستور تهیه دسر ساگو (ملایی) خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه دسر ساگو (ملایی) خوشمزه و مقوی
دسر ساگو یا دسر ملایی یکی از دسرهای ساده و محبوب ایرانی است که از ساگو یا مروارید تاپیوکا درست میشود. این گیاه بیشتر در کشورهای گرمسیری مثل اندونزی و مالزی رشد میکند.
ساگو نوعی نشاسته است که از مغز نخلهای گرمسیری به دست میآید و این نخلها خیلی سریع رشد میکنند. ساگو بدون گلوتن است و برای کسانی که سلیاک دارند گزینه خوبی به حساب میآید.
این ماده غذایی منابع خوبی از کربوهیدراتها و آنتیاکسیدانها دارد. این دسر ساده و خوشمزه را میتوان به راحتی برای هر نفر درست کرد.
مواد لازم برای ۴ نفر
شیر ۱ لیتر
پودر کارامل ۱ بسته
نشاسته نخل (ساگو) ½ پیمانه
شیر عسلی یا شکر ¾ قوطی یا ۵ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
گلاب ½ پیمانه
زعفران به مقدار لازم
پودر هل نوک قاشق چایخوری
دستور تهیه دسر ساگو
مرحله اول
برای درست کردن دسر ساگو، یک کاسه مناسب انتخاب میکنیم و ساگو را در آن میریزیم. سپس مقداری آب ولرم به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم ۱ تا ۲ ساعت در آب بماند تا خیس بخورد.
مرحله دوم
سپس زعفران و پودر هل را به ساگو اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. بعد یک قابلمه مناسب برمیداریم و شیر و پودر کارامل را به آن اضافه میکنیم. بعد از هم زدن، مخلوط ساگو را هم به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم میگذاریم و بهطور مداوم به مدت ۳۰ دقیقه هم میزنیم تا غلیظ شود. وقتی که ساگو غلیظ شد، گلاب و شیر عسلی یا شکر را به آن اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا کمی از دسر را هم میزنیم و از روی حرارت برمیداریم. سپس خامه صبحانه را اضافه کرده و مدام هم میزنیم تا خامه در دسر حل شود. بعد دسر ساگو را در مخلوطکن یا غذاساز میریزیم.
مرحله پنجم
در نهایت دسر را میکس میکنیم تا کاملاً صاف و یکدست شود. وقتی دسر آماده شد، آن را در ظرف مد نظر ریخته و در یخچال قرار میدهیم تا خنک شود. در آخر دسر را با پودر پسته تزئین کرده و سرو میکنیم. نوش جان.