رسپی

دستور تهیه دسر لبو متفاوت و خوشمزه ویژه مهمانی ها + فواید چغندر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر لبو ویژه شب چله

دسر لبو یکی از دسرهای زیبا و خوشمزه است که جلوه خاصی به سفره می‌بخشد. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این دسر خوشمزه را یاد بگیرید.

دستور تهیه دسر لبو خوشمزه و لذیذ

مواد لازم برای تهیه دسر لبو

  • شیر دوسوم لیوان
  • پوره لبو نصف لیوان
  • خامه پاکتی
  • شکر ۴ تا ۶ قاشق غذاخوری سرپر
  • سس لبو ۴ قاشق غذاخوری سرپر
  • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرپر
  • آب یک چهارم لیوان

دستور تهیه دسر لبو

  1. پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری قرار دهید تا شفاف و بی رنگ شود.
  2. چغندر را بپزید و وقتی پخته شد، شکر را به سلیقه خود اضافه کنید تا آب چغندر غلیظ شود. بعد از سرد شدن، چغندر را با گوشت کوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید.
  3. مقدار شکر بستگی به ذائقه شما دارد. اگر چغندر و آب آن شیرین است، شکر کمتری بریزید و اگر شیرین نیست، شکر بیشتری اضافه کنید.
  4. پوره و خامه (می‌توانید بیشتر از چهار قاشق خامه استفاده کنید) و شکر را با همزن به آرامی مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شیر و آب غلیظ چغندر را اضافه کنید و آرام هم بزنید چون اگر زیاد هم بزنید کف می‌کند.
  5. ژلاتین حل شده ولرم را اضافه کنید و هم بزنید. قالب را با روغن جامد یا مایع چرب کنید و سپس آن را به مدت شش ساعت در یخچال قرار دهید.

نکته‌های مهم برای تهیه دسر لبو

  • چغندر را می‌توانید به روش‌های مختلفی بپزید. یکی از روش‌ها استفاده از زودپز است که سریع‌تر می‌پزد و خواص آن بهتر حفظ می‌شود. حتما نکات ایمنی زودپز را رعایت کنید.
  • برای زیبا شدن قلب‌ها، کرم باید از دو طرف یکسان باشد. اگر کرم کم بود، می‌توانید با شیر، شکر، ژلاتین و آب چغندر یا حتی خرده‌های چغندر کرم درست کنید و روی آن بریزید.
  • ژلاتین را سرد به مخلوط اضافه کنید. در غیر این صورت کرم سفت می‌شود.
  • کمی از کرم را بچشید. اگر شیرینی‌اش کم بود، می‌توانید شکر بیشتری اضافه کنید، و اگر خیلی شیرین بود، شیر یا خامه یا آب اضافه کنید (حداکثر نصف پیمانه).
  • این دسر بسیار خوشمزه و ساده است. از این کرم می‌توانید برای تهیه ژله موزائیکی نیز استفاده کنید. می‌توانید ژله قرمز را درست کنید و به جای لبو قرار دهید یا خرده‌های ژله رنگی به آن اضافه کنید.

فواید فوق العاده‌ی لبو

  1. معده را پاکسازی کرده و به عنوان مسهل برای افرادی که همیشه یبوست دارند، مفید است.
  2. بهترین بخش چغندر برگ آن است و سپس ساقه‌ها و بعد ریشه که پخته شده‌اش لبو نام دارد.
  3. قند ریشه چغندر برای افراد دیابتی مضر است.
  4. خوردن چغندر پخته برای درمان لرزش مفید است.
  5. اگر برگ سرخ چغندر با سرکه و خردل خورده شود، طحال را باز می‌کند و ورم آن را کاهش می‌دهد.
  6. برای درد پشت، مثانه و بیماری‌های مقعدی مفید است.
  7. آب برگ چغندر برای درد مفاصل و نقرس مؤثر است. همچنین باعث بهبود کک و مک و ریزش مو می‌شود.
  8. لبو به خاطر فیبرش کمک به کاهش چربی خون و اسید فولیک دارد که برای بیماران قلبی مفید است.
  9. با مصرف ۱۰۵ گرم چغندر قرمز، ۵۳ درصد از اسید فولیک لازم بدن تأمین می‌شود. فیبر زیاد موجود در آن، باعث کاهش کلسترول خون و خطر سکته قلبی می‌شود و همچنین از بروز کم خونی جلوگیری می‌کند.

گردآوری شده از مجله‌ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا