رسپی

دستور تهیه دسر موکا شکلاتی خوشمزه و لاکچری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه دسر شکلاتی موکا

اگر می‌خواهید برای جشن‌ها و مهمانی‌ها دسر جدید و خوشمزه‌ای درست کنید، این مطلب را از دست ندهید. در این مقاله از مجله اینترنتی رضیم، به شما نشان خواهیم داد که چگونه موکا با طعم شکلات درست کنید.

موکا تقریباً شبیه به ژل است. اما برای تهیه آن به هیچ پودر آماده‌ای نیاز ندارید و تمام مراحل را خودتان انجام می‌دهید. پس تا انتها با ما همراه باشید.

دستور تهیه دسر موکا با طعم شکلات

مواد لازم برای تهیه موکا شکلاتی:

  • ۴ عدد موز
  • یک بسته بیسکویت پتی پور
  • ۲ پیمانه شیر
  • ۵ قاشق غذاخوری شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
  • ۱۰۰ گرم شکلات تخته‌ای تلخ
  • ۶ قاشق غذاخوری آب سرد
  • ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر قهوه یا نسکافه

کرم موکا شکلاتی

مراحل تهیه موکا شکلاتی:

ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد ترکیب کنید و بعد آن را روی بخار کتری قرار دهید تا کاملاً حل شود. خامه را نیز روی بخار کتری بگذارید تا کمی نرم شود. حالا شیر، شکر، پودر قهوه و شکلات تخته‌ای را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. هم بزنید تا شکلات به‌طور کامل ذوب شود.

در این مرحله، ژلاتین حل‌شده و خامه را اضافه کنید و موزها را به صورت پوره درآورید. سپس بیسکویت‌ها را پودر کرده و با بقیه مواد کاملاً مخلوط کنید تا یک مواد یکنواخت به‌دست آید.

حالا مواد را در قالب بریزید و به مدت ۶ ساعت در یخچال قرار دهید تا دسر شکل بگیرد و آماده شود. سپس آن را از یخچال خارج کنید و در ظرف مورد نظر برگردانید. نوش جان.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا