دستور تهیه دم کباب غذای مشهور و محبوب قزوین (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه قیمه آبدار
در واقع دم کباب همان قیمه است، اما کمی متفاوت تهیه میشود. یکی از تفاوتهای دم کباب با قیمه این است که دم کباب را به شکل آبدار و چرب درست میکنند. در ادامه به شما آموزش میدهیم که چطور این غذای خوشمزه و خوش طعم را تهیه کنید.
دستور تهیه دم کباب قزوین
مواد لازم برای قیمه آبدار قزوین یا دم کباب:
- گوشت قیمه: 500 گرم
- پیاز متوسط: 2 عدد
- لپه: 150 گرم
- رب گوجهفرنگی: 2 قاشق سوپخوری
- سیبزمینی: 2 عدد
- دارچین: 1 قاشق چایخوری
- لیمو عمانی: 4 تا 5 عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
- پودر تخم گشنیز: 2 قاشق سوپخوری
- پیاز داغ: 3 قاشق سوپخوری
- زعفران دمکرده: 1 قاشق سوپخوری
دستور تهیه قیمه آبدار قزوین یا دم کباب:
ابتدا لپه را بشویید و به مدت یک تا دو ساعت در آب بخیسانید. لیمو عمانی را هم یک ساعت در آب بگذارید. سپس یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن بریزید تا داغ شود.
حالا گوشت را به همراه پیاز خردشده و زردچوبه تفت دهید. بعد از چند دقیقه، لپه خیسشده را به مخلوط اضافه کنید و کمی تفت بدهید. در پایان، رب گوجهفرنگی را اضافه کرده و سرخ کنید.
مقداری آب به مخلوط اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا گوشت و لپه بپزند. در یک ساعت مانده به پخت، لیمو عمانی و سیبزمینیها را اضافه کنید و در 20 دقیقه آخر هم نمک، پیاز داغ، زعفران و پودر گشنیز را اضافه کنید تا همه چیز بجوشد. این خورشت باید مانند آب گوشت آبدار باشد. دم کباب آماده شده را با کمی پودر دارچین سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد قیمه آبدار قزوین یا دم کباب
- قیمه آبدار قزوین یا دم کباب از غذاهای محلی قزوین است.
- برای آمادهسازی مواد اولیه حدود 15 دقیقه و برای پخت و انتظار حدود 3 ساعت زمان نیاز است.
- این غذا را میتوانید برای وعدههای ناهار و شام سرو کنید.
- همچنین میتوانید در ماه رمضان به عنوان سحری و افطار میل کنید.
- توجه داشته باشید که مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب است.