دستور تهیه رب گوجه سبز یا رب آلوچه سبز خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه رب گوجه سبز یا رب آلوچه سبز خانگی
رب گوجه سبز یا رب آلوچه سبز، همانطور که از اسمش پیداست، از میوهی گوجه سبز تهیه میشود. این میوهی ترش و آبدار معمولاً در فصل بهار به بازار میآید. شما میتوانید از رب گوجه سبز در خیلی از خورشتها، چه بهصورت تازه و چه پخته، استفاده کنید و طعم خاصی به آنها بدهید. دستور تهیه رب گوجه سبز بسیار ساده است و با مواد اولیهای کم و در دسترس میتوان آن را درست کرد. در ادامه دستور تهیه رب گوجه سبز خانگی را با هم میخوانیم.
مواد اولیه برای تهیه رب گوجه سبز خوشمزه:
گوجه سبز: 1 کیلوگرم
نمک: 1 قاشق چای خوری
آب: 2 لیتر
دستور تهیه رب گوجه سبز خانگی:
در مرحله اول، گوجه سبزها را بشویید و در یک قابلمهی بزرگ بریزید.
سپس آب را به آن اضافه کنید و روی حرارت متوسط بگذارید تا گوجه سبزها خوب پخته و نرم شوند.
در مرحله بعد، گوجه سبزهای پخته شده را در یک آبکش یا سبد بزرگ بریزید و زیر آن ظرفی قرار دهید. سپس با دست آنها را له کنید و هسته و پوستشان را جدا کنید.
حالا گوجه سبزها را دوباره داخل قابلمه بریزید، یک لیوان آب و نمک هم به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم بگذارید تا دوباره بپزند.
مواد را به مدت 30 دقیقه روی حرارت بگذارید تا به غلظت مناسب برسد. غلظت رب هم کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد، ولی در این مرحله نیاز است که رب را بهطور مداوم هم بزنید تا ته نگیرد و مزه سوختگی نگیرد.
حالا رب گوجه سبز شما آماده است و میتوانید بعد از خنک شدن آن را داخل یخچال نگه دارید.
منبع : هونل پورتال