رسپی

دستور تهیه زیتون پرورده با سیر: یک پیش‌غذای خوشمزه و سنتی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه زیتون پرورده با سیر: یک پیش‌غذای خوشمزه و سنتی

زیتون پرورده یکی از چاشنی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که معمولاً با غذاهای سنتی سرو می‌شود. برای یادگیری روش کامل و مرحله به مرحله‌ تهیه زیتون پرورده فوق‌العاده با ما همراه باشید. در ادامه، طرز تهیه زیتون پرورده با سیر را به شما آموزش می‌دهیم:

مواد لازم برای تهیه زیتون پرورده با سیر:

  • زیتون بدون هسته: 500 گرم
  • سیر: 5 حبه
  • رب انار: 2 قاشق غذاخوری
  • آب انار: 1/4 پیمانه
  • گلپر: 1 قاشق چای‌خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • سبزی معطر (جعفری، گشنیز، نعنا): به مقدار دلخواه
  • روغن زیتون: به مقدار لازم

طرز تهیه زیتون پرورده با سیر:

آماده‌سازی زیتون: زیتون‌ها را بشویید و آبکش کنید. اگر زیتون‌ها خیلی شورند، می‌توانید آنها را چند ساعت در آب بخیسانید تا شوری‌شان کم شود.

آماده‌سازی سیر: سیرها را پوست کنید و رنده کنید.

میکس کردن مواد: همه مواد به جز زیتون را در یک ظرف مناسب بریزید و با کمک مخلوط‌کن یا گوشت‌کوب برقی خوب مخلوط کنید تا یک سس یکنواخت به دست بیاید.

اضافه کردن زیتون: زیتون‌ها را به سس اضافه کنید و به آرامی با دست یا قاشق مخلوط کنید تا تمام زیتون‌ها به سس آغشته شوند.

تزیین و سرو: زیتون پرورده را در ظرف مورد نظر ریخته و با برگ‌های نعنا یا جعفری تزیین کنید. این پیش‌غذا را می‌توانید با کباب یا نان سرو کنید.

طرز تهیه زیتون پرورده با سیر

نکات مهم برای تهیه زیتون پرورده با سیر:

برای طعم بهتر، می‌توانید از زرشک هم در تهیه زیتون پرورده استفاده کنید.

مقدار رب انار و نمک را با توجه به ذائقه‌تان تنظیم کنید.

برای یک زیتون پرورده خوشمزه، از زیتون‌های تازه و باکیفیت استفاده کنید.

زیتون پرورده را در ظرف شیشه‌ای و در یخچال نگهداری کنید.

اگر می‌خواهید طعم اصیل شمالی داشته باشید، می‌توانید از سبزی چوچاق استفاده کنید.

این دستور یک روش کلی است و شما می‌توانید با توجه به سلیقه‌تان مواد و حجم آنها را تغییر دهید.

نوش جان!

دستور تهیه زیتون پرورده با سیر: یک پیش‌غذای خوشمزه و سنتی (مرحله به مرحله)


سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا