رسپی

دستور تهیه ساراواک لاکسا؛ سوپ نودل محبوب کشور مالزی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ساراواک لاکسا؛ سوپ نودل محبوب کشور مالزی

ساراواک لاکسا یکی از خوشمزه‌ترین غذاها در جزیره بورنئو مالزی است. این سوپ به رنگ قرمز و شبیه به سوپ‌های کاری است. مواد اصلی این غذا شامل نودل یا رشته فرنگی، گوشت مرغ، میگو یا ماهی و ادویه‌های تند است.

مواد لازم:

  • نودل یا رشته فرنگی: 200 گرم
  • میگوی خشک: 50 گرم
  • سس لاکسا: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر نارگیل: 400 میلی لیتر
  • آب: 200 میلی لیتر
  • سس سویا: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل قرمز: 1 عدد
  • سیر: 3 حبه
  • پیاز: 1 عدد
  • لیموترش: 1 عدد
  • گشنیز تازه: 1/4 پیمانه
  • نعنا تازه: 1/4 پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم

دستور تهیه:

ابتدا میگوی خشک را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید.

سیر و پیاز را خرد کنید.

فلفل قرمز را به صورت حلقه‌ای برش بزنید.

در یک قابلمه، روغن را گرم کنید و سیر، پیاز و فلفل قرمز را تفت دهید تا نرم شوند.

سپس سس لاکسا را اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه تفت دهید.

حالا شیر نارگیل، آب، سس سویا، شکر و نمک و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه کرده و به جوش بیاورید.

میگوی خیس شده را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه بپزید.

نودل یا رشته فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و طبق دستور روی بسته بپزید.

گشنیز و نعنا را خرد کنید.

لاکسا را در ظرف مورد نظر ریخته و با گشنیز، نعنا و لیموترش تزئین کنید.

دستور تهیه ساراواک لاکسا؛ سوپ نودل محبوب کشور مالزی (مرحله به مرحله)

ساراواک لاکسا

نکات تکمیلی جهت تهیه ساراواک لاکسا :

شما می‌توانید به جای میگوی خشک، از میگوی تازه هم استفاده کنید.

اگر دوست دارید غذا تندتر باشد، می‌توانید فلفل قرمز بیشتری اضافه کنید.

به جای نودل یا رشته فرنگی، می‌توانید از برنج هم استفاده کنید.

برای طعم قوی‌تر سس لاکسا، می‌توانید آن را قبل از استفاده به مدت 10 تا 15 دقیقه در یخچال قرار دهید.

کالری ساراواک لاکسا به مواد تشکیل‌دهنده آن بستگی دارد. به طور متوسط، یک وعده ساراواک لاکسا حدود 300 کالری دارد.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا