رسپی
دستور تهیه سالاد سیب زمینی رولتی مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه سالاد سیبزمینی رولت
این دستور را در یک سایت خارجی پیدا کردم و خیلی خوشم آمد. به محض اینکه فرصتی پیدا کردم، برای مهمانان درست کردم و طعم و ظاهرش واقعاً خوب بود. برای یادگیری این دستور، با رضیم همراه باشید.
سالاد رولت سیبزمینی با مزه سبزیجات
مواد لازم برای تهیه سالاد سیبزمینی
- سیبزمینی یک کیلوگرم
- فلفل دلمهای رنگی (برای تزیین) یک عدد
- گوشت چرخکرده ۱۵۰ گرم
- پیاز متوسط دو عدد
- رب گوجهفرنگی یک قاشق غذاخوری
- فلفل دلمهای یک عدد
- روغن، نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه رولت سیبزمینی
- سیبزمینیها را بشویید و بپزید، سپس آنها را پوره کنید.
- پیازها را خلالی سرخ کنید و گوشت چرخکرده را به آن اضافه کنید. وقتی که گوشت آب انداخت، رب گوجهفرنگی را به تابه اضافه کنید. سپس فلفل دلمهای را نگینی خرد کرده و آن را به مدت پنج دقیقه با بقیه مواد تفت دهید.
- حالا پوره سیبزمینی را روی کاغذ روغنی با ابعاد ۵۰ در ۲۰ و به ضخامت نیم سانتیمتر پخش کنید.
- روی سیبزمینی یک لایه مخلوط گوشت بریزید طوری که تمام سطح آن پوشش داده شود.
- از گوشه کاغذ روغنی را گرفته و آن را به شکل رولت بپیچید. سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد. بعد در یک تابه کمی روغن بریزید و رولت را به آرامی در آن سرخ کنید.
- میتوانید این رولت را با سس، ماست چکیده و فلفل دلمهای تزیین کنید.
- وقتی که سیبزمینی را پهن میکنید، بهتر است دستهایتان را با آب نیم گرم مرطوب کنید تا به سیبزمینی نچسبد.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه سالاد فصل شیک و زیبا برای فصل زمستان
طرز تهیه سالاد لبنانی به نام فتوش + سس مخصوص
سالاد انار با کاهو متفاوت و خوشمزه + خواص انار
طرز تهیه سالاد ایتالیایی پانزانلا مرحله به مرحله
جمعآوری شده از مجله رضیم
مریم امینی