دستور تهیه سالاد لوبیا سفید (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سالاد لوبیا سفید
سالاد یکی از وعدههای غذایی محبوب است که میتواند بخشی از یک رژیم غذایی سبک باشد. شما میتوانید سالادها را با انواع حبوبات و مغزیجات درست کنید. یکی از این سالادها، سالاد لوبیا سفید است که در اینجا طرز تهیه آن را برای شما میگوییم.
این سالاد رژیمی با لوبیا سفید، خیلی سالم، آسان و خوشمزه است. سالاد لوبیا سفید را میتوانید در مهمانیها، جشنها و تولدها بهجای سالادهای معمولی سرو کنید و تنوعی به سفرهتان ببخشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
سیر | 1 حبه خرد شده |
آب لیمو | 1 عدد کوچک؛ حدود 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
خردل | 1 قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به میزان لازم |
لوبیا سفید | پخته و آبکشی شده (حدود 3 پیمانه پخته شده) |
خیار | 2 عدد، برش حلقهای |
تربچه | 3-5 عدد |
شوید تازه | (21 گرم)، ساقهها برداشته و ریز خرد شده |
پیازچه | 2 عدد، قسمتهای سبز و سفید نازک برش داده شود |
دستور تهیه سالاد لوبیا سفید و سس مخصوص :
در یک کاسه کوچک، سیر، آب لیمو، روغن، خردل، نمک و فلفل را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید و در این مدت سایر مواد را آماده کنید. آب لیمو طعم تند سیر خام را کاهش میدهد.
حالا لوبیا، خیار، تربچه، شوید و پیاز سبز را به یک کاسه بزرگ اضافه کنید. سپس سس را به کاسه اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. در صورت نیاز، مقدار بیشتری نمک و فلفل اضافه کنید.
برای سرو: میتوانید بلافاصله سالاد را سرو کنید یا برای 15 تا 30 دقیقه قبل از سرو، در یخچال بگذارید تا طعمها بهتر با هم ترکیب شوند.
نکات مهم :
این سالاد را میتوانید تا 5 روز در یخچال نگه دارید.
میتوانید این سالاد را با نخود هم تهیه کنید.
روغن را با 2 قاشق غذاخوری ارده جایگزین کنید تا طعمی متفاوت (اما هنوز هم خوشمزه!) داشته باشید. بسته به غلظت ارده، ممکن است نیاز باشد 1 تا 2 قاشق غذاخوری آب به سس اضافه کنید تا رقیق شود.
منبع : وی جی ها