رسپی

دستور تهیه سالاد پاستا میگو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سالاد پاستا میگو

سالاد میگو یکی از خوشمزه‌ترین و زیباترین سالادها برای مهمانی‌ها و دورهمی‌ها است. این سالاد نه تنها طعم لذیذی دارد، بلکه به دلیل ظاهری شیک، میز غذای شما را جذاب‌تر می‌کند.
شما می‌توانید سالاد میگو را به عنوان یک شام سبک در تابستان درست کنید و از انواع سبزیجات در آن استفاده کنید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
پاستا فتوچینی ۵۰۰ گرم
میگو از قبل آماده شده ۴۵۰ گرم
خامه سنگین ۱ فنجان
پنیر پارمسان ۱ فنجان
پیاز کوچک و خرد شده ½ پیمانه
سیر خرد شده ۲ حبه
کره ۲ قاشق غذاخوری
آب‌لیمو تازه ۱ قاشق‌چای‌خوری
نمک ۱ قاشق‌چای‌خوری
فلفل ۱ قاشق‌چای‌خوری
جعفری تازه ½ فنجان
چاشنی کاجون (پاپریکا، کاین و فلفل) ۱ قاشق‌چای‌خوری

دستور تهیه سالاد پاستا میگو

ابتدا کره را ذوب کنید و میگو را به آن اضافه کنید و سرخ کنید تا بپزد.
سپس دوباره کره را ذوب کنید و پیاز را اضافه کنید و کمی تفت دهید.
بعد خامه سنگین را بیفزایید.
در ادامه نمک، فلفل، جعفری و پنیر پارمسان را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید و به مدت ۵ تا ۸ دقیقه بپزید. در نهایت، پاستا و میگو را اضافه کنید.

منبع : سس سالاد

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا