دستور تهیه ساندویچ تخم مرغ لذیذ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه ساندویچ تخم مرغ خوشمزه
ساندویچ تخم مرغ یکی از انواع ساندویچهاست که تخم مرغ ماده اصلی آن است. این ساندویچ یک غذای ساده، سریع و خوشمزه است. این غذا نوعی ساندویچ سرد به شمار میآید که با ترکیب سبزیجات و ادویههای معطر، طعم خاصی پیدا میکند. روشهای مختلفی برای تهیه آن وجود دارد و در اینجا به رایجترین آنها اشاره میشود:
1. ساندویچ تخم مرغ فانتزی
مواد لازم :
- ۵ عدد نان ساندویچی
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱/۳ پیمانه خامه پرچرب
- ۲/۳ پیمانه سوسیس مرغ
- ۱/۳ پیمانه پیازچه
- ۱/۲ پیمانه پنیر موزارلا
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ۲ قاشق غذاخوری روغن
دستور تهیه:
فر را به دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. سوسیسها را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا طلایی شوند. آنها را روی کاغذ مخصوص قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود (میتوانید از سوسیسهای دیگری مثل کالباس بوقلمون هم استفاده کنید).
در یک کاسه، تخم مرغها را بشکنید و خامه را به آن اضافه کنید. با چنگال یا همزن مخلوط کنید تا یکدست شود.
سوسیس، پیازچه خرد شده و پنیر رنده شده را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.
روی نانها شکافهایی به شکل چشم ایجاد کرده و داخل آنها را کمی خالی کنید.
مخلوط تخم مرغ را داخل نانها بریزید و آنها را روی سینی فر که با کاغذ آلومینیومی پوشاندهاید قرار دهید. به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید تا تخم مرغها پخته و سفت شوند.
میتوانید دو عدد قاشق بستنی را به عنوان پارو در کنار ساندویچها قرار دهید. ساندویچها را گرم و همراه با سس کچاپ یا هر سس دیگری که دوست دارید سرو کنید.
2. ساندویچ تخم مرغ با سس خردل
مواد لازم :
- ۸ عدد تخم مرغ
- ۱/۲ فنجان سس مایونز
- ۱ قاشق چایخوری سس خردل
- ۱/۴ فنجان پیازچه خرد شده
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
- ۱/۴ قاشق چایخوری پاپریکا
دستور تهیه :
تخم مرغها را در یک قابلمه قرار دهید و روی آنها آب سرد بریزید تا خوب پوشانده شوند. قابلمه را روی حرارت بگذارید تا بجوشد. وقتی آب جوش آمد، قابلمه را روی حرارت کم بگذارید تا ۱۰ تا ۱۲ دقیقه تخم مرغها در آب داغ بمانند.
پس از آن، تخم مرغها را از آب خارج کنید و پوست آنها را جدا کنید. سپس آنها را ریز خرد کنید.
تخم مرغهای خرد شده را در یک کاسه بزرگ بریزید. سس مایونز، پیازچه و خردل را اضافه کنید. نمک، فلفل و پاپریکا را نیز بیفزایید و خوب هم بزنید. سپس با نان تست یا هر نان دیگری که دوست دارید سرو کنید.
3. ساندویچ تخم مرغ ساده
مواد لازم:
- ۳ عدد تخم مرغ آب پز
- ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز
- گوجه فرنگی به مقدار لازم
- چند برگ کاهو تازه
- نان باگت به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- خیارشور به دلخواه
- سس گوجه فرنگی به دلخواه
دستور تهیه :
۳ عدد تخم مرغ را در یک قابلمه قرار داده و آب کافی بریزید. آن را روی حرارت بگذارید. بعد از ۱۵ دقیقه تخم مرغها آماده میشوند. حالا آنها را زیر آب سرد بگیرید و پوست آنها را جدا کنید.
اجازه دهید کمی سرد شوند، سپس با چاقو به ورقههای نازک برش بزنید.
سپس نانهای باگت را بردارید و کمی از داخل نان را خالی کنید. با قاشق، سس مایونز را به همه قسمتهای نان بزنید.
حالا میتوانید ورقههای تخم مرغ را داخل نان بگذارید و همراه با گوجه، کاهو و خیارشور به دلخواه سرو کنید.
“““html
چیده، و بعد از کاهوی خرد کرده، گوجه فرنگی خرد شده را درون نان قرار دهید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید خیار شور و سس گوجه فرنگی هم به ساندویچ تخم مرغ اضافه کنید. البته این به سلیقه شما بستگی دارد.
نکات اضافی برای تهیه ساندویچ تخم مرغ
اگر نان باگت ندارید، میتوانید از نان لواش هم استفاده کنید و تهیه ساندویچ با این نان هم آسان خواهد بود. همچنین میتوانید به جای سس مایونز و کاهو از سس گوجه فرنگی و خیارشور برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید.
برای اینکه تخم مرغ آبپز شده را راحتتر از پوستش جدا کنید، بهتر است بلافاصله بعد از پخت، آن را زیر آب سرد بگیرید. سپس با کمی ضربه و ترکاندن پوست تخم مرغ میتوانید خیلی سریع پوستش را جدا کنید.
منبع : ساعد نیوز