رسپی

دستور تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر لذیذ و دلچسب (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه ساندویچ مرغ سوخاری پنیری

ساندویچ‌ها از انواع مختلفی تشکیل شده‌اند. ساندویچ‌هایی که از بیرون تهیه می‌کنید، معمولاً طعم بهتری دارند نسبت به آن‌هایی که در خانه درست می‌کنید. اما با استفاده از چند تکنیک ساده، می‌توانید ساندویچی مانند فست‌فودها تهیه کنید.

یکی از بهترین ساندویچ‌هایی که در فست‌فودها محبوبیت دارد، ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر است. شاید فکر کنید که نمی‌توانید چنین ساندویچی درست کنید، ولی اصلاً این‌طور نیست! در ادامه، مراحل تهیه آن را به‌طور کامل به شما نشان خواهیم داد.

دستور تهیه ساندویچ مرغ سوخاری پنیری

مواد لازم برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری و پنیر:

  • ۱ عدد سینه مرغ بدون استخوان
  • ۲ عدد تخم‌مرغ
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • آرد گندم یا آرد سفید به مقدار لازم
  • ۲ عدد نان ساندویچی
  • پنیر ورقه‌ای به مقدار لازم
  • کاهو به مقدار لازم
  • جعفری به مقدار لازم
  • گوجه، خیارشور و زیتون به مقدار لازم
  • سس با طعم دلخواه به مقدار لازم
  • نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا به مقدار لازم

ساندویچ مرغ با پنیر پیتزا

مراحل تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر:

اولین مرحله برای تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر، آماده‌سازی مرغ سوخاری است. در ابتدا، سینه مرغ را از وسط نصف کنید. برش نباید خیلی نازک باشد تا مرغ خرد نشود.

حالا روی مرغ نمک، فلفل قرمز و پودر پاپریکا بپاشید و با بیفتک کوب روی آن بکوبید. اگر بیفتک کوب ندارید، می‌توانید از گوشت کوب استفاده کنید. به آرامی مرغ را بکوبید تا کمی پهن شود.

سپس روی هر دو طرف سینه مرغ آرد گندم بپاشید. حالا تخم‌مرغ‌ها را در یک ظرف بشکنید و خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند.

سینه مرغ کوبیده شده را در تخم‌مرغ زده و برگردانید تا تخم‌مرغ به تمام قسمت‌های مرغ برسد. حالا مرغ را در آرد سوخاری بغلتانید تا همه قسمت‌هایش با آرد سوخاری آغشته شود.

حالا نوبت سرخ کردن مرغ است. یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید. اجازه دهید روغن داغ شود. بعد از اینکه روغن داغ شد، مرغ‌ها را داخل ماهیتابه بگذارید و صبر کنید تا خوب سرخ شده و مغزپخت شوند.

در حین سرخ کردن مرغ درب ماهیتابه را نبندید و حرارت را زیاد نکنید، چون ممکن است مرغ بسوزد و مغزپخت نشود. وقتی یک طرف مرغ سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. بهتر است در این حین باقی‌مانده کارهای ساندویچ را انجام دهید تا مرغ‌ها داغ‌داغ داخل ساندویچ قرار گیرند.

نان ساندویچی را از وسط نصف کنید و روی نصف آن سس بزنید. حالا کاهو، گوجه‌فرنگی، خیارشور و زیتون را خرد کنید. مطمئن شوید که هسته‌های زیتون را درآورده‌اید.

خیار شور، گوجه و زیتون را روی نان ساندویچی قرار دهید. وقتی مرغ‌ها سرخ شدند و رنگ طلایی گرفتند، آن‌ها را از ماهیتابه خارج کنید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها برود. حالا مرغ را روی سبزیجات قبلاً چیده شده بگذارید و یک ورقه پنیر روی مرغ قرار دهید تا پنیر آب شود.

توجه داشته باشید که مرغ حتماً داغ باشد تا پنیر آب شود. اگر مرغ سرد باشد، پنیر به حالت جامد باقی می‌ماند.

در انتها، کاهو و جعفری را روی آن بگذارید و نصف دیگر نان را روی مواد قرار دهید تا ساندویچ شما آماده شود. نوش جان!

گردآوری شده توسط مجله اینترنتی رضیم

دستور تهیه ساندویچ مرغ سوخاری با پنیر لذیذ و دلچسب (مرحله به مرحله)

نیلوفر گلی فروشانی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا