دستور تهیه سس تاباسکو (مرحله به مرحله)

“`html
روش ساخت سس تاباسکو
تاباسکو نام تجاری یک نوع سس فلفل تند است. این سس در بسیاری از کشورها خیلی معروف است و در اکثر خانهها استفاده میشود. تاباسکو از فلفل قرمز، سرکه، آب و نمک تهیه میشود و در بشکههای چوبی از بلوط عمل میآید.
ابزار مورد نیاز :
قاشق
قابلمه
غذاساز
شیشه دربدار
آبکش
مواد لازم :
۲ پیمانه سرکه (سفید)
۴۵۰ گرم فلفل قرمز
۲ قاشق چایخوری نمک
روش تهیه :
فلفلهای قرمز را خوب بشویید و سر آنها را جدا کنید.
آنها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود و خشک شوند.
فلفلها و سرکه را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت متوسط گذاشته تا کمی بجوشد.
در حین پخت، آرام آرام نمک را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
پس از ۵ دقیقه جوشیدن، حرارت را خاموش کرده و بگذارید تا مخلوط کاملاً خنک شود.
سپس آن را در غذاساز بریزید تا به صورت پوره در بیاید.
سس را در یک شیشه تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری کنید.
روش تهیه سس تاباسکوی خانگی با سیر
مواد لازم :
۱ پیمانه آب
۱ پیمانه سرکه تند
نصف قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری شکر
۱ حبه سیر
۴۰ عدد فلفل قرمز تند
روش تهیه :
فلفلهای قرمز، یک پیمانه آب و سیر خرد شده را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا فلفلها نرم و له شوند.
در حین پختن، بقیه مواد مانند سرکه، شکر و نمک را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
وقتی فلفلها نرم و له شدند، حرارت را خاموش کنید.
بعد از سرد شدن مخلوط، آن را در میکسر یا غذاساز بریزید و خوب مخلوط کنید.
پس از میکس کردن، دوباره آنها را در قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید تا یکی دو بار بجوشد.
حالا بعد از سرد شدن سس، آن را در شیشهای تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگهداری نمایید.