دستور تهیه سوسیس سوخاری (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه سوسیس سوخاری
سوسیس سوخاری یکی از فینگرفودهای خوشمزه و سریع هست که به راحتی تهیه میشه و برای پیشغذا و مهمانیها خیلی مناسبه و طرفدارهای زیادی داره. برای گرفتن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله سوسیس سوخاری، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
سوسیس ۴ عدد
آرد سفید یک لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
پودر سوخاری به مقدار لازم
مواد لازم برای سس
سس خردل نصف قاشق غذا خوری
سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری
پودر سیر به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
دستور تهیه سوسیس سوخاری در منزل
مرحله اول
ابتدا سوسیسها رو از وسط یک برش طولی بدید و نصف کنید. بعد در یک ظرف آرد بریزید، در ظرف دیگه تخممرغها رو بشکنید و با چنگال هم بزنید. در ظرف سوم هم پودر سوخاری رو بریزید.
مرحله دوم
حالا سوسیسها رو در آرد بغلتونید، بعد در تخممرغ بزنید تا خوب پوشانده بشن و کمی چسبناک بشن. سپس دوباره در آرد بغلتونید. وقتی که سطح سوسیس کاملاً با آرد پوشیده شد، دوباره در تخممرغ بغلتونید.
مرحله سوم
بعد از اون، سوسیسها رو در پودر سوخاری قرار بدید و خوب بغلتونید تا کل سطح سوسیس با پودر سوخاری پوشیده بشه. تخممرغ کمک میکنه که پودر خوب چسبیده بشه.
مرحله چهارم
بعد در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت ملایم بذارید تا داغ بشه. وقتی روغن داغ شد، سوسیسها رو در اون سرخ کنید. وقتی یک طرف سوسیس طلایی شد، اون رو برگردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه.
مرحله پنجم
سوسیسها رو وقتی که سرخ شدن از روی حرارت بردارید و بذارید روی دستمال تا روغن اضافیشون خارج بشه. بعد سوسیسها رو در یک ظرف بچینید و چند برش گوجهفرنگی در اطرافش بذارید.
مرحله ششم
برای درست کردن سس، در یک ظرف سس مایونز و سس خردل رو با هم مخلوط کنید تا یکدست بشن. بعد کمی نمک بهش اضافه کنید و هم بزنید. سپس فلفل سیاه و پودر سیر رو هم اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا عطرشون آزاد بشه.
مرحله هفتم
بعد از آن سوسیسهای سوخاری رو در یک ظرف زیبا بچینید و ظرف سس رو هم در کنار اون قرار بدید. میتونید این خوشمزهها رو با نان تازه، برشهای گوجهفرنگی، خیارشور، زیتون پرورده و مقداری کلم و کاهوی خردشده سرو کنید.
منبع : در نهایت