رسپی

دستور تهیه سوهان کنجدی خوشمزه در خانه با دو روش (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه سوهان کنجدی ساده خوشمزه با دو روش

اگر شما هم می‌خواهید این شیرینی را در خانه درست کنید و از طعم خوشمزه‌اش لذت ببرید، با رعایت چند نکته ساده می‌توانید یک سوهان عالی تهیه کنید. با ما همراه باشید.

سوهان عسلی با طعم دلپذیر

دستور شماره یک

مواد لازم برای تهیه سوهان کنجدی

  • شکر ۱ پیمانه
  • کنجد ۱ پیمانه
  • کره ۲۵ گرم
  • زعفران آبکرده ۱ قاشق چایخوری
  • مغز پسته و پودر نارگیل برای تزئین

روش تهیه سوهان کنجدی

  1. یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید و شکر را داخل آن بریزید تا به حالت کارامل درآید و کاملاً آب شود و رنگ طلایی بگیرد.
  2. دقت کنید شکر نسوزد؛ فقط کافی است که ذوب شود.
  3. شما می‌توانید از هر مغزی که دوست دارید استفاده کنید و نیازی به خرد کردن آن نیست.
  4. پشت سینی را یا چرب کنید یا با فویل بپوشانید تا سوهان به آن نچسبد. سپس از مواد مایع با قاشق بردارید و داخل سینی بریزید.
  5. این کار را سریع انجام دهید تا مایع سفت نشود. اگر اینطور شود، باید دوباره روی حرارت بگذارید که رنگش تیره می‌شود. بهتر است مواد را یکجا بریزید و صاف کنید. حرارت را کم نگه دارید.
  6. وقتی شکر کاملاً ذوب شد، کره را اضافه کنید و کم‌کم کنجد و سپس زعفران را اضافه کنید تا رنگ بگیرد. با اضافه کردن کنجد مواد کمی جمع می‌شود، اما باید هم بزنید تا دوباره باز شود.
  7. کمی مواد را روی حرارت تفت دهید و سپس آنها را روی سینی پخش کنید و با وردنه صاف کنید.
  8. هنگام پهن کردن سوهان، وردنه را زیر آب سرد بزنید تا سوهان به آن نچسبد. اگر این کار را نکنید، سوهان به وردنه می‌چسبد و شکل خوبی نمی‌گیرد.
  9. به سوهان پودر نارگیل اضافه کنید و دوباره صاف کنید. پودر نارگیل را داخل سوهان نریزید چون ممکن است بسوزد.
  10. وقتی سوهان صاف و نازک شد، با چاقوی بزرگ برش بزنید و سپس بگذارید در دمای اتاق خنک شود. آن را می‌توانید یکجا بگذارید و بعد به قطعات دلخواه بشکنید.
  11. با مغزها تزئین کنید. اگر مغزها را در هنگام گرم بودن روی سوهان بریزید، ممکن است بین مواد فاصله ایجاد کند. بنابراین بهتر است آنها را پودر کنید و بعد اضافه کنید.

دستور شماره دو

  • شکر ۱ پیمانه
  • کنجد تست شده ۱ پیمانه
  • کره ۱ قاشق غذاخوری

دستور تهیه سوهان کنجدی خوشمزه

  1. شکر را در ظرفی بریزید و روی حرارت ذوب کنید تا کاراملی شود.
  2. کنجد و کره را هم اضافه کنید و مخلوط کنید. ترکیب را در سینی یا روی کاغذ پوستی بریزید و با وردنه روی آن را صاف کنید.
  3. سپس به اندازه دلخواه برش بزنید.

جمع آوری شده از مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا