رسپی

دستور تهیه سیب زمینی آکاردئونی پفکی با طعم بسیار عالی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

سیب‌زمینی یک ماده غذایی بسیار خوشمزه است که می‌توان با آن انواع غذاها و پیش‌غذاها را تهیه کرد. سیب‌زمینی آکاردئونی را می‌توانید به عنوان یک پیش‌غذا یا یک وعده غذایی سبک سرو کنید، یا آن را کنار غذاهای گوشتی قرار دهید. بین برش‌های سیب‌زمینی، می‌توانید هر چیزی که دوست دارید بگذارید؛ می‌توانید فقط آنها را تنوری کنید یا میان آنها ژامبون و پنیر قرار دهید. با کمی خلاقیت می‌توانید غذاهای متنوعی درست کنید.
سیب‌زمینی آکاردئونی با سس کچاپ فوق‌العاده خواهد شد و حتماً کودکان از این غذا خوششان می‌آید. سیب‌زمینی مانند سایر سبزیجات، خواص زیادی دارد مثل کاهش اشتهای کاذب، بهبود سلامت قلب و عروق و تقویت سیستم ایمنی بدن.

مواد لازم برای تهیه سیب‌زمینی آکاردئونی

سیب‌زمینی ۵۰۰ گرم
روغن زیتون ۱/۴ لیوان
کره ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۲ حبه
پودر پاپریکا ۱ قاشق مرباخوری
ادویه‌ی کاری ۱/۲ قاشق مرباخوری
آویشن ۱/۲ قاشق مرباخوری
نمک و فلفل سیاه و پنیر ورقه‌ای به مقدار لازم
جعفری و پنیر پارمسان به مقدار لازم برای تزئین

دستور تهیه سیب‌زمینی آکاردئونی

مرحله اول: آماده‌سازی سیب‌زمینی

سیب‌زمینی را با پوست به خوبی بشویید. می‌توانید از فرچه‌ی آشپزخانه برای تمیز کردن بیشتر استفاده کنید. سپس سیب‌زمینی را روی میز کار قرار دهید و ابتدا زیر آن را یک برش افقی بزنید تا روی سطح کار بایستد. بعد از آن، سیب‌زمینی را بین دو سیخ چوبی بگذارید و شروع به برش زدن نازک کنید (قرار دادن دو سیخ در کنار سیب‌زمینی باعث می‌شود تا چاقو بیشتر از حد نرود و سیب‌زمینی تکه‌تکه نشود. اگر در بریدن احتیاط می‌کنید، نیازی به استفاده از دو سیخ نیست). سیب‌زمینی‌های برش یافته را به مدت ۱۰ دقیقه در آب سرد بگذارید تا نشاسته‌ی اضافی آن خارج شود.

مرحله دوم: آماده‌سازی مواد

فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم شود. سیر را پوست کنده و پوره کنید. در یک کاسه، روغن زیتون، ادویه‌ها، کره‌ی ذوب شده و سیر را بریزید و خوب هم بزنید.

مرحله سوم: تهیه سیب‌زمینی آکاردئونی

سیب‌زمینی را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی‌اش خارج شود. سپس با استفاده از قلمو، تمام قسمت‌های سیب‌زمینی را با مخلوط آماده شده در مرحله‌ی قبل بپوشانید.

دستور تهیه سیب‌زمینی آکاردئونی

مرحله چهارم: پخت سیب‌زمینی آکاردئونی

سیب‌زمینی‌های مزه‌دار شده را در سینی فر قرار دهید و به مدت ۱ ساعت با دمای ۱۸۰ درجه بپزید. در ۱۰ دقیقه آخر پخت، سیب‌زمینی‌ها را خارج کنید و پنیرهای ورقه‌ای را لا به لای آنها قرار دهید و دوباره داخل فر بگذارید تا پنیر ذوب شود. سیب‌زمینی آکاردئونی ما حاضر است و می‌توانید آن را در دیس گذاشته و با جعفری و پنیر پارمسان تزئین کنید.

نکات کلیدی در تهیه سیب‌زمینی آکاردئونی

زمان پخت در فرها متفاوت است. می‌توانید برای سریع‌تر پخته شدن، سیب‌زمینی آکاردئونی را داخل فویل بپیچید.
می‌توانید این غذا را در سولاردم نیز تهیه کنید؛ به این شکل که دکمه‌ی کانوکشن را بزنید و دمای ۲۰۰ درجه را انتخاب کنید و به مدت ۳۰ دقیقه بپزید.
برای اینکه سیب‌زمینی آکاردئونی خوشمزه‌تری داشته باشید، هر ۱۵ دقیقه یک‌بار، سیب‌زمینی‌ها را خارج کنید و با مخلوط ادویه و کره چاشنی بزنید.
به دلخواه می‌توانید پوست سیب‌زمینی را بگیرید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا