دستور تهیه شامی برنجی با گوشت خوشمزه و مجلسی خانگی (مرحله به مرحله)

“`html
شامی برنجی یک غذا معروف در ترکیه است که تهیه آن بسیار آسان است. این غذا میتواند انتخاب مناسبی برای ناهار یا شام باشد.
شامیها انواع مختلفی دارند و یکی از غذاهای محبوب ایرانی هستند. شما میتوانید شامی گیاهی درست کنید یا از گوشت استفاده کنید.
مواد لازم شامی برنجی
برنج: ۷۵۰ گرم
زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
مرزه تازه: ۱ قاشق مرباخوری
گوشت چرخ شده: ۷۵۰ گرم
روغن: به میزان لازم
فلفل و نمک: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
ترخون تازه: ۱ قاشق مرباخوری
دستور تهیه شامی برنجی خوشمزه
برای تهیه این غذای خوشمزه، ابتدا برنجها را شسته و به روش کتهای بپزید. زردچوبه و نمک را اضافه کنید تا طعم و رنگ برنج بهتر شود. بعد از پختن برنج، آن را با مقداری پیاز چرخ کرده مخلوط کنید. وقتی مواد به شکل پوره درآمد، آن را در یک کاسه ریخته و مقداری گوشت و ادویه و سبزیجات معطر به آن اضافه کنید.
برای پوره کردن میتوانید از گوشت کوب برقی یا غذاساز استفاده کنید. استفاده از سبزیجات تازه میتواند طعم بهتری به غذا بدهد. بعد از ترکیب گوشت چرخ شده با برنج پوره شده، مواد را با دست خوب ورز دهید. پس از آن مواد را باید در تابه سرخ کنید.
در این مرحله، یک تابه را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. شامیها را روی حرارت ملایم سرخ کنید و میتوانید مواد را به شکلهای دلخواه در تابه سرخ کنید. برای هر شامی بهاندازه یک گردو مواد را شکل دهید و بهتر است به حالت سوسیسی درست کنید.
اگر میخواهید غذا رژیمیتر باشد، شامیها را روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. هر دو طرف شامیها را خوب سرخ کرده و سپس در یک ظرف مناسب بچینید. میتوانید این شامی را با نان سرو کنید. همچنین استفاده از سسهای خانگی برای سرو این غذا بسیار خوب بوده و طعم بهتری میدهد.
اگر سبزی تازه در دسترس ندارید، میتوانید از سبزیهای خشک استفاده کنید. این غذا بسیار راحت است و زمان سرخ شدن آن حدود ۱۵ دقیقه است. اگر از سبزی خشک استفاده کردید، حجم آن را دو برابر در نظر بگیرید.