رسپی

دستور تهیه شربت ژله ای نوشیدنی خنک و دلچسب تابستانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

روش تهیه شربت ژله‌ای خنک و خوشمزه تابستانی

مواد لازم:

یک بسته پودر ژله
به مقدار لازم تخم شربتی یا تخم ریحان
به مقدار لازم عرق شربتی مثل (عرق بیدمشک، بهارنارنج و…)

روش تهیه شربت ژله‌ای

برای درست کردن این شربت، ابتدا پودر ژله مورد نظر خود را با یک لیوان آب جوش حل کنید. سپس به جای اضافه کردن یک لیوان آب سرد، دو لیوان عرق شربتی که انتخاب کرده‌اید را اضافه کنید و بگذارید داخل یخچال تا کمی ببندد.

وقتی ژله نیم بند شد، آن را از یخچال بیرون بیاورید و خوب هم بزنید. تخم شربتی و تخم ریحان را که از قبل خیس کرده‌اید، به آن اضافه کنید. اگر شربت سفت بود، می‌توانید باز هم عرق شربتی اضافه کنید.

این مراحل را باید دو تا سه بار تکرار کنید. به شربت خود به اندازه‌ای عرق اضافه کنید که به غلظت دلخواه شما برسد. اما نیازی نیست هر بار که ژله نیم بند شد، تخم ریحان یا تخم شربتی اضافه کنید، فقط اگر سفت بود، عرق اضافه کنید.

نکات مهم :

به جای انواع عرق‌های شربتی، می‌توانید از شربت آبلیمو نیز استفاده کنید.
تخم شربتی و تخم ریحان را حتماً زمانی که ژله نیم بند شده است اضافه کنید تا در کف شربت ته نشین نشوند و معلق بمانند.

separator line

منبع : خانه آشپزی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا