دستور تهیه شربت گوجه سبز خانگی خوشمزه و خوشرنگ مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه شربت گوجه سبز
شربت گوجه سبز یکی از شربتهای خوشمزه و معروف ایرانی است که برای رفع تشنگی بسیار عالی است. اگر میخواهید طرز تهیه کامل و مرحله به مرحله شربت گوجه سبز را یاد بگیرید، با ما همراه باشید.
مواد لازم برای شربت گوجه سبز
گوجه سبز ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آب لیمو ترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی سبز (اختیاری) ۳ قطره
طرز تهیه شربت گوجه سبز
برای تهیه این شربت خوشمزه، ابتدا گوجه سبزها را بشویید و آنها را در یک قابلمه پر از آب بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت بالا قرار دهید تا آب جوش بیاید. بعد از آن، حرارت را کم کنید.
وقتی گوجه سبزها کامل نرم شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید. حالا یک آبکش روی یک قابلمه دیگر بگذارید و گوجه سبزها را از آبکش رد کنید تا آب آنها در قابلمه دوم بریزد و گوجه سبزها جدا شوند.
حالا قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید و شکر را به آن اضافه کنید. اجازه دهید شربت روی حرارت بجوشد تا کمی غلیظ شود.
در این مرحله، کفهای روی شربت را با قاشق بردارید تا شربت شفافتری داشته باشید. وقتی شربت کمی غلیظ شد، آب لیمو ترش تازه را به آن اضافه کنید و بعد از ۲ دقیقه حرارت را خاموش کنید.
بعد از این زمان، درب قابلمه را ببندید و بگذارید شربت به مدت ۱ تا ۲ ساعت در دمای اتاق بماند تا کاملاً خنک شود. پس از این مدت، میتوانید به دلخواه رنگ خوراکی سبز را اضافه کرده و هم بزنید.
وقتی رنگ خوراکی خوب در شربت پخش شد، شربت را در یک ظرف دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید. در نهایت کمی از شربت را در لیوان بریزید و به همراه آب و یخ سرو کنید. نوش جان!