رسپی

دستور تهیه شیرازی پلو غذای مجلسی و لذیذ شیراز (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرازی پلو

شیرازی پلو تقریباً شبیه ته‌چین است، اما بادمجان هم دارد. این پلو به عنوان یک غذای رسمی و خوشمزه شناخته می‌شود. در اینجا دستور تهیه شیرازی پلو را با شما در میان می‌گذاریم.

غذاهای ایرانی به پلو و برنج شهرت دارند. کباب، جوجه، قورمه سبزی و قیمه همگی در کنار پلو جذابیت خاصی پیدا می‌کنند. اما شیرازی‌ها به داشتن پلوهای خوشمزه و متفاوت مشهور هستند.

اگر به این شهر زیبا سفر کرده باشید، حتماً طعم پلوهای آن را چشیده‌اید.

شیرازی‌ها بهترین ترکیب‌ها را برای پلوها دارند. قاطی پلوهای شیرازی رنگ‌های زیبا و جلوه خاصی به سفره می‌دهند.

این غذا به خاطر داشتن مرغ و پلو زعفرانی گزینه خوبی برای مهمانی‌های ویژه است. ما در اینجا تمام نکات لازم برای تهیه یک شیرازی پلو خوشمزه را بیان می‌کنیم.

پایه اصلی این غذا برنج، زعفران، مرغ و بادمجان است که در حدود ۶۰ تا ۹۰ دقیقه آماده می‌شود.

چگونه شیرازی پلو درست کنیم؟

دستور تهیه شیرازی پلو قالبی

مواد لازم برای تهیه شیرازی پلو:

  • زعفران یک قاشق چایخوری
  • کره دو سوم فنجان
  • مرغ یک و نیم کیلو
  • نمک یک قاشق چایخوری
  • فلفل ربع قاشق چایخوری
  • آب گوشت جوجه نیم قوطی
  • آب نیم فنجان
  • آبلیموترش سه قاشق سوپخوری
  • برنج چهار فنجان
  • نمک به مقدار لازم
  • بادمجان یک عدد
  • زرده تخم‌مرغ دو عدد
  • ماست یک فنجان
  • کشمش یا زرشک نیم فنجان

مراحل پخت شیرازی پلو:

زعفران را در ۳ قاشق سوپخوری کره ذوب شده بریزید و تکه‌های مرغ را در آن بغلطانید. نمک و فلفل را روی آن بپاشید و آب گوشت و آب لیموترش را اضافه کرده و با حرارت ملایم به مدت یک ساعت بپزید.

بعد از پخت، گوشت مرغ را از استخوان جدا کنید و دوباره در قابلمه بریزید. در یک قابلمه بزرگ دیگر آب را به جوش بیاورید و برنج خیس‌خورده را آبکش کنید.

در این مرحله، بادمجان‌ها را پوست کرده و به صورت باریک خرد کنید. نمک را روی آنها بپاشید و به مدت ۲۰ دقیقه کنار بگذارید تا تلخی آن برطرف شود. سپس با یک پارچه تمیز، آب آن را بگیرید و در ۳ قاشق سوپخوری کره سرخ کنید.

دو فنجان از برنج نیمه پخته را با زرده تخم‌مرغ، ماست و ۳ قاشق سوپخوری آب گوشت یا جوجه مخلوط کنید. چهار قاشق سوپخوری کره را در قابلمه بریزید. مخلوط مرغ و تخم‌مرغ را در ته قابلمه بریزید و باقی‌مانده برنج را روی آن اضافه کنید.

بادمجان سرخ شده و گوشت مرغ پخته شده را نیز روی برنج بگذارید و در نهایت زرشک یا کشمش را روی آن بریزید.

دو قاشق سوپخوری کره را با نیم فنجان آب گوشت مخلوط کرده و روی تمام برنج بریزید و سپس در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت به مدت یک ساعت و نیم بپزید.

دستور تهیه شیرازی پلو غذای مجلسی و لذیذ شیراز (مرحله به مرحله)

در زمان سرو، چند دقیقه قابلمه را در آب سرد قرار دهید و سپس آن را در ظرفی برگردانید. شیرازی پلو شما آماده است.

طرز تهیه ته چین شیرازی

دستور تهیه شیرازی پلو

فوت و فن‌های دستور تهیه شیرازی پلو

برای بهتر درست کردن شیرازی پلو به نکات زیر توجه کنید:

  • بادمجان‌ها را حتماً قبل از سرخ کردن با نمک بخوابانید و برای ۲ ساعت در نمک بگذارید.
  • برای مزه‌دار کردن مرغ می‌توانید از ادویه‌های مورد علاقه خود استفاده کنید.
  • به جای آب لیمو می‌توانید از لیمو ترش تازه بهره ببرید.
  • برای تزئین می‌توانید از خلال پسته و خلال بادام استفاده کنید.
  • خلال بادام را حتماً در گلاب خیس کنید.
  • اگر دوست دارید، می‌توانید به جای گلاب از گل محمدی استفاده کنید.
  • اگر نمی‌خواهید بوی گلاب خیلی زیاد باشد، فقط زرشک را در گلاب بخیسانید و در سس ته‌چین گلاب نزنید.
  • می‌توانید کناره‌های شیرازی پلو را با برنج زعفرانی یا بادمجان تزئین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا