رسپی

دستور تهیه شیرینی لگیمات (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه شیرینی لگیمات

لگیمات یکی از شیرینی‌های خوشمزه و سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به شیرینی بامیه دارد. این شیرینی خوشمزه از استان بوشهر سرچشمه می‌گیرد. برای دیدن دستور تهیه کامل و مرحله به مرحله دستور تهیه شیرینی لگیمات با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۸ نفر

آرد سفید ۲ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
شیره خرما ۱ پیمانه
روغن مایع ۱ پیمانه
مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
آب ۲ پیمانه

دستور تهیه شیرینی لگیمات

مرحله اول

ابتدا آرد سفید را در یک کاسه بزرگ الک کرده و مایه خمیر را به آن اضافه می‌کنیم. سپس به آرامی آب گرم را به مواد اضافه کرده و با قاشق هم می‌زنیم تا خمیر شکل بگیرد. بعد روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم.

مرحله دوم

یک دستمال روی کاسه می‌گذاریم و خمیر را در کنار بخاری یا هر جای گرم دیگری به مدت ۲ ساعت می‌گذاریم تا استراحت کند و ور بیاید. سپس تخم مرغ را در یک پیاله شکسته و نشاسته را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

وقتی خمیر ور آمد، مخلوط تخم مرغ و نشاسته را به آن اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم تا خمیر نرمی داشته باشیم. سپس در یک قابلمه کوچک، روغن را روی حرارت کم داغ می‌کنیم.

مرحله چهارم

خمیر را در یک قیف می‌ریزیم و وقتی که روغن داغ شد، قیف را فشار می‌دهیم تا خمیر به اندازه دلخواه وارد روغن شود. با قیچی می‌بریم تا خمیر به داخل روغن بریزد و سرخ شود.

مرحله پنجم

لگیمات‌ها را در روغن زیر و رو می‌کنیم تا همه‌جا سرخ شوند. شیره خرما را در یک شیر جوش ریخته و روی حرارت کم می‌گذاریم. وقتی لگیمات‌ها سرخ شدند، با کفگیر آن‌ها را از روغن خارج کرده و در شیره خرما می‌اندازیم.

دستور تهیه شیرینی لگیمات (مرحله به مرحله)

مرحله ششم

می‌توانید بعد از اینکه لگیمات‌ها را از روغن خارج کردید، آن‌ها را در یک صافی بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود. اگر از طعم شیره خرما خوش‌تان نیامد، می‌توانید آن‌ها را در شربت زعفرانی سرد شده قرار دهید.

پوستر شیرینی لگیمات

مرحله هفتم

اجازه دهید شیرینی‌ها به مدت ۳ دقیقه در شربت بمانند، سپس آن‌ها را خارج کرده و در صافی قرار می‌دهیم تا شیره خرما اضافه آن‌ها خارج شود. در ظرف مورد نظر، لگیمات‌ها را قرار می‌دهیم و با پودر نارگیل تزئین می‌کنیم. نوش جان!

با این روش لگیمات کاملاً ترد و شکننده می‌شود. اگر دوست دارید بافت آن نرم‌تر باشد، می‌توانید نصف فنجان ماست چکیده به مخلوط لگیمات اضافه کنید.

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا