رسپی

دستور تهیه شیرینی میشکا یا میکادو با آسان ترین روش در منزل (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

شیرینی میکادو مخصوص عید و مهمانی ها

شاید شما هم نام شیرینی میکادو را شنیده اید. شیرینی میکادو یکی از شیرینی های محبوب ایرانی است. در ادامه، دستور تهیه این شیرینی خوشمزه را می‌خوانید، پس تا پایان مطلب با ما همراه باشید.

شیرینی میکادو چطور تهیه می‌شود؟

مواد لازم برای تهیه شیرینی میکادو

  1. روغن مایع: 1 پیمانه
  2. اسانس موز یا آناناس: 1 قطره
  3. شکلات تخته‌ای: 100 گرم
  4. پودر پسته برای تزئین: به میزان لازم
  5. آرد سفید: 1 پیمانه
  6. کره: 30 گرم
  7. پودر قند: 1 پیمانه
  8. پودر گردو: نصف پیمانه
  9. وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
  10. نان بستنی: 4 ورق
  11. پودر کاکائو: نصف قاشق چای‌خوری

دستور تهیه شیرینی میکادو

1. ابتدا آرد را در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم و به مدت پنج دقیقه تفت می‌دهیم. توجه داشته باشید که رنگ آرد نباید خیلی تغییر کند. ما فقط می‌خواهیم بوی خامی آن گرفته شود.

2. سپس روغن مایع را اضافه کرده و آرد و روغن را به خوبی مخلوط می‌کنیم. قابلمه را از روی حرارت برمی‌داریم و پودر قند، وانیل، پودر گردو، پودر کاکائو و کره را به مخلوط اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا همه چیز با هم مخلوط شود.

3. حالا یک قطره اسانس موز یا آناناس به مخلوط اضافه می‌کنیم. روی یک سطح مناسب، یک ورق نان بستنی قرار می‌دهیم و حدود یک‌سوم از مخلوط را روی آن می‌گذاریم و با قاشق به طور یکنواخت سطح آن را صاف می‌کنیم.

4. سپس ورق دوم نان بستنی را روی مخلوط قرار می‌دهیم و همین مراحل را ادامه می‌دهیم تا نان و مخلوط به پایان برسد.

شیرینی میکادو

دستور تهیه شیرینی میکادو با طعمی ایده‌آل

1. بعد از اینکه همه نان و مخلوط مواد تمام شد، شیرینی را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار می‌دهیم تا خوب خودش را بگیرد. توجه کنید که آخرین لایه شیرینی باید نان بستنی بدون مخلوط باشد.

2. پس از این مدت، شیرینی میکادو را از یخچال خارج کرده و یک قاشق مرباخوری روغن مایع به همراه شکلات تخته‌ای در ظرفی مناسب می‌ریزیم.

3. این ترکیب را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا مواد ذوب شوند و سپس آن را روی نان چهارم می‌ریزیم و میکادو را به دلخواه برش می‌زنیم. دستور تهیه شیرینی میکادو به پایان رسید.

برش دادن شیرینی میکادو

وقتی شیرینی میکادو آماده شد، می‌توانید آن را با پودر پسته، پودر نارگیل و … تزیین کرده و در ظرف مناسبی بچینید. این شیرینی برای پذیرایی در مجالس نذری و ختم بسیار مناسب است.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا