رسپی

دستور تهیه طبخ آش آبلیمو با ۳ روش + عکس (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه آش آبلیمو خوشمزه

آش آبلیمو یکی از آش‌های خوشمزه و ترش است که طرفداران زیادی دارد و تهیه آن بسیار ساده است. با ما همراه باشید.

روش تهیه آش آبلیمو

1 – آش آبلیمو با لپه

مواد لازم :

  • برنج: ۳۷۵ گرم
  • سبزی آش: ۱ کیلو
  • فلفل: کمی
  • زردچوبه: کمی
  • نمک: کمی
  • آب لیموترش: ۵ فنجان
  • لپه: ۷۵ گرم
  • پیاز: ۲۷۵ گرم
  • نعناع: ۳ قاشق سوپ خوری
  • گلپر: کمی

دستور تهیه :

  1. سبزی‌های آش شامل تره، جعفری، شنبلیله و اسفناج را آماده کرده و خرد کنید. سپس سه کاسه آب در قابلمه بریزید و سبزیجات و برنج را در آن بپزید.
  2. زمانی که برنج پخته شد و لعاب داد، یک پیاز بزرگ را به صورت حلقه‌ای خرد کرده و در ماهی‌تابه سرخ کنید. سپس زردچوبه و نمک را به آن اضافه کرده و بعد از ریختن آب لیمو، در آش بریزید.
  3. کمی گلپر نرم هم در آش بریزید و نعناع داغ تهیه کنید تا روی آش بریزید.
  4. اگر بخواهید می‌توانید از مواد دیگری مثل آب گوجه، آب نارنج، آبغوره، زرشک یا آلو بخارا به جای آب لیمو استفاده کنید تا طعم متفاوتی بگیرید.

دستور تهیه آش آبلیمو با ۳ روش + عکس

2 – آش آبلیمو با تخم مرغ

مواد لازم :

  • آرد برنج: نصف پیمانه
  • اسفناج یا برگ چغندر یا سبزی آش: نیم کیلو
  • گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
  • پیاز: ۲ عدد
  • روغن: ۲۵۰ گرم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • آبلیمو یا آب غوره یا آب نارنج: مقداری
  • لپه: یک پیمانه

دستور تهیه :

  1. پیاز را به صورت خلالی خرد کرده و در روغن سرخ کنید. سپس لپه را به همراه ۲ پیمانه آب اضافه کرده و بگذارید بجوشد.
  2. بعد از ۱۰ دقیقه، گوشت‌ها را به شکل کوفته ریز (بدون سرخ کردن) اضافه کنید، سپس سبزی خرد شده و آرد برنج را که در کمی آب حل کرده‌اید به مخلوط اضافه کنید. حرارت را ملایم کنید تا آش بپزد و جا بیفتد.
  3. در آخر، تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم بزنید و به آش اضافه کنید. با افزودن چاشنی، آش را از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر بکشید و به دلخواه تزیین کنید.

دستور تهیه آش آبلیمو با ۳ روش + عکس

“““html

3 – دستور تهیه آش آبلیمو گوشت چرخ کرده

مواد لازم :

  • برنج: 200 گرم
  • سبزی آش: 1کیلو
  • گوشت چرخ کرده: 500 گرم
  • لپه:3 قاشق غذاخوری
  • مارچوبه:2 قاشق غذاخوری
  • پیاز:4 عدد بزرگ
  • روغن، نمک، فلفل، شکر، نعناع خشک:به میزان لازم
  • آبلیمو:به میزان دلخواه

دستور تهیه :

  1. برای شروع تهیه آش آبلیمو، دو عدد پیاز را پوست کنده و داخل یک قابلمه می‌ریزیم.
  2. کمی روغن به پیازها اضافه می‌کنیم و آنها را سرخ می‌کنیم تا طلایی شوند.
  3. بعد از سرخ شدن پیازها، فلفل، نمک و لپه را به همراه 4 تا 5 لیوان آب به قابلمه اضافه می‌کنیم و آن را روی حرارت متوسط به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.
  4. برنج را شسته و به آش اضافه می‌کنیم و دوباره به مدت 20 تا 25 دقیقه دیگر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا نرم شود و لعابی بگیرد.
  5. دو پیاز دیگر را پوست کرده و رنده می‌کنیم. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم.
  6. سپس مخلوط را به صورت گلوله‌های کوچک درمی‌آوریم و به آش اضافه می‌کنیم.
  7. سبزی‌ها (نعناع، گشنیز، پیازچه و جعفری) را شسته و ریز خرد می‌کنیم و به آش اضافه کرده و برای 15 تا 20 دقیقه دیگر می‌پزیم.
  8. در این مرحله آبلیمو، شکر و مارچوبه را به آش بیفزایید. سپس آش را خوب هم بزنید و بگذارید تا جا بیفتد.
  9. بعد از پختن و جا افتادن آش، آن را در ظرف مناسب سرو کنید.
  10. می‌توانید برای تزئین آش، نعناع را در روغن سرخ کنید و روی آش بریزید یا با کمی زعفران تزئین کنید.
  11. حالا آش آماده سرو است، نوش جان!

نکات نحوه آماده کردن آش آبلیمو

  • آش آبلیمو مناسب برای 6 نفر است.
  • زمان لازم برای آماده‌سازی مواد حدود 15 دقیقه و زمان پخت آن 2 ساعت می باشد.

دستور تهیه طبخ آش آبلیمو با ۳ روش + عکس

separator line

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه ی آش گندم سنتی و خانگی

دستور تهیه طبخ آش آبلیمو با ۳ روش + عکس (مرحله به مرحله)

دستور تهیه پخت آش دوغ با ۶ روش سنتی و خوشمزه + عکس

آش ماسوآ | دستور تهیه آش محلی لرستان ( بروجرد )

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا