رسپی

دستور تهیه فلافل مدیترانه ای خوشمزه و مقوی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه فلافل مدیترانه ای

فلافل، یک غذای گیاهی، کم کالری و خوشمزه مدیترانه ای است که با سس های خانگی متنوع بسیار لذیذ است و برای گیاهخواران عالی می باشد. در این مطلب، دستور تهیه “فلافل مدیترانه ای” را برای شما آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.

فلافل مدیترانه ای خوشمزه و انرژی زا

مواد لازم فلافل مدیترانه ای

  • لوبیای پخته شده 400 گرم
  • نخود پخته شده 400 گرم
  • پنیر فتا 250 گرم
  • ترتیلای کوچک 8 عدد
  • پیازچه 8 عدد
  • فلفل رنگی 2 عدد
  • لیمو ترش 1 عدد
  • گشنیز تازه 1 دسته
  • سس هریسا 1 قاشق غذاخوری
  • آرد 1 قاشق غذاخوری
  • سس چیلی 1 قاشق غذاخوری
  • ادویه مخلوط 1 قاشق مرباخوری
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • سالسای گوجه فرنگی به مقدار دلخواه
  • ترشی کلم قرمز به مقدار دلخواه برای سرو

دستور تهیه فلافل مدیترانه ای

  1. آب نخود و لوبیای پخته شده را جدا کنید و سپس آنها را در غذاساز بریزید.
  2. پوست لیمو را رنده کرده و مقداری نمک و فلفل به مخلوط اضافه کنید.
  3. سس هریسا، ادویه دلخواه، آرد و ساقه‌های گشنیز را به نخود و لوبیا اضافه کنید (برگ‌های گشنیز را نگه دارید). مخلوط را در غذاساز قرار دهید و تا زمانی که یکدست و نرم شود، مخلوط کنید.
  4. مخلوط را به 8 قسمت تقسیم کرده و آنها را به شکل دایره‌هایی با ضخامت 1.5 سانتی‌متر درآورید.
  5. در یک تابه، 1 قاشق غذاخوری روغن بریزید و فلافل‌ها را از دو طرف سرخ کنید تا ترد و طلایی شوند.
  6. دانه‌های فلفل را بیرون آورده و برش دهید. سپس فلفل و پیازچه را با مقداری فلفل و نمک گریل کنید.
  7. سالسای گوجه‌فرنگی را با این روش آماده کنید.
  8. ترتیلاها را به مدت 45 ثانیه در ماکروویو با قدرت 800 گرم کنید تا داغ شوند و بوی نان تازه به تمام فضا پخش شود.
  9. پنیر و سس چیلی را با هم مخلوط کنید و بقیه آبلیمو را روی سبزیجات گریل شده بریزید.
  10. فلافل و سبزیجات را روی یک بشقاب سرو قرار دهید و سپس باقی‌مانده گشنیزها را روی غذا بپاشید.

لذت آشپزی با رضیم:

دستور تهیه گازپاچو (غذای اسپانیایی) عجیب ولی خوشمزه

مراحل تهیه خاشو غذای ارمنی بی‌نظیر و خوشمزه مرحله به مرحله

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا