دستور تهیه فیله مرغ استریپس غذای سه سوته و خوشمزه (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه فیله استریپس
گاهی اوقات به دلیل مشغلههای زیاد نمیتوانیم غذای مفصل درست کنیم. در چنین مواقعی بهتر است به سراغ غذاهای ساده برویم که سریع آماده شوند.
یکی از خوشمزهترین غذاهایی که میتوانید سریع تهیه کنید، فیله مرغ استریپس است. این غذا نیاز به مواد خاصی ندارد و با سادهترین مواد میتوانید آن را بپزید.
در ادامه دستور کامل فیله استریپس را به شما عزیزان خواهیم داد. پس این مطلب را از دست ندهید.
دستور تهیه فیله مرغ استریپس
مواد لازم برای تهیه فیله استریپس:
- ۵ عدد فیله مرغ
- آرد به مقدار لازم
- پودر فلفل قرمز، پودر پاپریکا، پودر آویشن، زردچوبه و نمک به مقدار لازم
فیله استریپس رستورانی
مراحل تهیه فیله مرغ استریپس:
اولین قدم برای تهیه فیله مرغ استریپس، مزهدار کردن مرغهاست. برای این کار، فیلههای مرغ را با ادویههای ذکر شده بخوابانید تا طعم بگیرند.
برای مزهدار کردن، حدود ۲ لیوان آب، ۱ قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز، ۱ قاشق مرباخوری نمک، ۱ قاشق مرباخوری پودر پاپریکا و ۱ قاشق مرباخوری پودر آویشن را در یک کاسه مخلوط کنید و مرغها را در آن بگذارید تا طعمدار شوند.
اگر زمان دارید، میتوانید این ترکیب را چند ساعت در یخچال بگذارید، اما اگر میخواهید سریعتر غذا را آماده کنید، میتوانید زمان کمتری بگذارید.
حالا در یک کاسه بزرگ، مقداری آرد بریزید و نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، پاپریکا و آویشن را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط کنید تا آرد طعمدار شود. این کار به طعمدار شدن مرغ هم کمک میکند.
سپس فیلههای مرغ را یکی یکی در ظرف آرد قرار دهید تا تمام قسمتهای مرغ به آرد آغشته شود. بعد از آن، مرغ را در یک کاسه آب بگذارید و دوباره به آرد بزنید. این مرحله را تا سه بار تکرار کنید.
حالا برای اینکه مرغتان آرد بیشتری بگیرد، با دستانی که به آرد آغشته شده، به آرامی دو طرف مرغ را بچرخانید تا لایههایی از آرد به مرغ بچسبد.
در این مرحله، در یک ماهیتابه یا قابلمه روغن بریزید و بگذارید داغ شود، سپس فیلهها را در آن سرخ کنید تا کاملاً طلایی شوند. سپس آنها را از روغن خارج کنید و روی دستمال بگذارید تا روغن اضافیشان برود.
در آخر، آنها را در ظرف بچینید و با سس مورد علاقهتان سرو کنید. نوش جان.
گردآوری توسط مجله اینترنتی رضیم
نیلوفر گلی فروشانی