رسپی

دستور تهیه قیمه توماتیز؛ خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه قیمه توماتیز؛ خوشمزه و مجلسی

برای درست کردن قیمه توماتیز کردی، ابتدا پیازها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس یک قابلمه را روی حرارت کم بگذارید و مقداری روغن مایع در آن بریزید تا گرم شود. بعد پیازها را اضافه کنید و آنها را تفت دهید تا نرم شوند.

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
گوجه فرنگی متوسط ۸ عدد
پیاز متوسط ۲ عدد
غوره تازه ۲/۱ لیوان بزرگ
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذا خوری
بادمجان به مقدار دلخواه
کدو به مقدار دلخواه
آب ۱ لیوان بزرگ
ادویه قیمه ۱ قاشق چایخوری
ادویه کاری یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری
فلفل قرمز ۲/۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق مربا خوری
روغن به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

دستور تهیه قیمه توماتیز در منزل

مرحله اول
برای تهیه قیمه توماتیز کردی، ابتدا پیازها را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس یک قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقداری روغن مایع در آن بریزید تا گرم شود. بعد پیازها را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند.

مرحله دوم
زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و هم بزنید. کمی تفت دهید تا پیازها طلایی شوند. سپس گوشت چرخ‌کرده را کمی ورز دهید تا موقع تفت‌دادن شکل آن باز شود.

مرحله سوم
وقتی رنگ زردچوبه خوب پخش شد، گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا رنگ گوشت تغییر کند و تمام قسمت‌های آن تفت بخورد.

مرحله چهارم
بعد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه کاری و ادویه قیمه را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود و طعم آنها به گوشت برود.

مرحله پنجم
سپس رب گوجه فرنگی را روی مواد بریزید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه خوب تفت دهید تا رنگ رب باز شود و بوی خامی آن برطرف شود. بعد همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله ششم
گوجه‌فرنگی‌ها را تمیز بشویید و با رنده ریز رنده کنید. سپس به ترکیب مواد اضافه کرده و تفت دهید. درب قابلمه را نیمه باز بگذارید و حرارت را کم کنید.

مرحله هفتم
به مواد ۱۰ دقیقه زمان دهید تا گوجه‌ها به خوبی بپزند و خورشت خوشمزه‌تر شود. سپس وقتی گوجه‌ها خوب تفت خورد، آب را اضافه کنید.

مرحله هشتم
اجازه دهید آب بجوشد. وقتی شروع به جوشیدن کرد، درب قابلمه را ببندید و روی حرارت ملایم بگذارید تا به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه خوب بپزد.

دستور تهیه قیمه توماتیز؛ خوشمزه و مجلسی (مرحله به مرحله)

مرحله نهم
در این مدت، بادمجان و کدوها را بشویید، پوست بگیرید و به شکل ورقه‌ای برش بزنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مقدار کمی روغن مایع در آن بریزید.

پوستر خورش قیمه توماتیز

مرحله دهم
وقتی روغن گرم شد، به مقدار دلخواه از برش‌های بادمجان و کدو را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شوند. سپس آنها را برگردانید تا طرف دیگر هم خوب سرخ شود و بعد از روی حرارت بردارید.

مرحله یازدهم
در ۱۵ دقیقه آخر پخت، غوره‌ها را اضافه کنید و بگذارید بپزند تا طعم و مزه غوره‌ها به مواد برود. بعد از پخت کامل، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله دوازدهم
در این مرحله خورشت قیمه را در ظرف مناسب بکشید و بادمجان‌ها و کدو‌های سرخ شده را دور ظرف بچینید. این خورشت را با زعفران پلو، ترشی و سالاد سرو کنید.

منبع : فرارو

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا