رسپی

دستور تهیه میت لوف غذای ایتالیایی (کباب قالبی) + سس سیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه گوشت قالبی (میت لوف)

میت لوف یکی از غذاهای محبوب و ساده‌ی آمریکایی است که به وضوح پایه‌اش از گوشت تهیه می‌شود. با ما همراه باشید.

دستور تهیه میت لوف (گوشت قالبی) مرحله به مرحله

مواد لازم برای تهیه میت لوف

  • ۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۳/۴ پیمانه شیر
  • ۱ عدد تخم مرغ
  • ۳/۴ پیمانه پودر نان یا پودر سوخاری
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • نصف قاشق چایخوری اورگانو (پونه کوهی) در صورت تمایل
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه سس سیر

  • ۱ قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • ۱/۳ پیمانه سس گوجه فرنگی
  • ۲۰ گرم کره
  • ۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

دستور تهیه ی گوشت قالبی

  1. ابتدا پیاز را ریز خرد کنید یا رنده کنید. اگر پیاز را رنده کردید، نیازی به گرفتن آب آن نیست.
  2. حالا باقی مواد یعنی گوشت چرخ کرده، تخم‌مرغ، شیر، پودر سوخاری یا پودر نان، اورگانو (در صورت تمایل)، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید. دقت کنید که پودر سوخاری را انتخاب کنید که دوست دارید زیرا طعم آن در میت لوف محسوس است.
  3. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  4. کف قالب را چرب کنید و مایه‌ی میت لوف را در آن بریزید و فشار دهید تا سطح آن صاف شود.
  5. برای تهیه سس، کره و سیر را کمی تفت دهید تا بوی سیر آزاد شود، اما سیر نباید سرخ شود.
  6. حالا سس گوجه فرنگی را اضافه کنید و حدود ۶ دقیقه دیگر تفت دهید.
  7. در نهایت ریحان خرد شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا سس آماده است.
  8. سس را به‌طور یکنواخت روی سطح مایه بریزید و قالب را به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت در فر که از قبل به دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، بگذارید تا گوشت خوب بپزد.
  9. حالا میت لوف خوشمزه‌تان آماده است! آن را برش بزنید و نوش جان کنید. پیشنهاد می‌کنم حتماً آن را با پوره سیب‌زمینی امتحان کنید…

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا